Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στη Δράμα, η 15η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και Εθελοντική Αιμοδοσία


Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 έχουν προγραμματιστεί στην πόλη της Δράμας οι εκδηλώσεις για την 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία συλλόγων και φορέων εθελοντών αιμοδοτών.
Θα πραγματοποιηθούν στις 20:00, στην Πλατεία Ελευθερίας Δράμας κατά την άφιξη της «Φλόγας της Αγάπης» από μαθητές.Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α. στην προσπάθεια της να προσελκύσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει περισσότερους Εθελοντές Αιμοδότες έχει εντάξει στο θεσμικό της πλαίσιο από το 2002 και την Ιδέα της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την διάδοση του Εθελοντικού Κινήματος.

Η Φλόγα της Αγάπης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, περνάει από όλες τις πόλης της Ελλάδας, μέσα από ένα κλίμα γιορτής, για να καταλήξει στο τέλος, στην πόλη όπου φιλοξενεί την Αμφικτιονία.


Μάλιστα, η νοσοκομειακή υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Δράμας θα πραγματοποιήσει αιμοληψίες στο ισόγειο του παλαιού Δημαρχείου της Δράμας την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 9:00 έως τη 12:00, στα πλαίσια της 15ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου