Στο πλευρό των 32 καθαριστριών του νοσοκομείου Δράμας η Χαρά Κεφαλίδου


Συνάντηση είχε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και το Σύλλογο των Καθαριστριών, σχετικά με το πρόβλημα των 32 συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα του Νοσοκομείου, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους.

«Η προσπάθεια όλων πρέπει να έχει ως στόχο την εξεύρεση οριστικής λύσης τόσο για τους 32 εργαζόμενους που απασχολούνται πολλά χρόνια τώρα στην καθαριότητα του Νοσοκομείου, όσο και για την εύρυθμη λειτουργία του ίδιου του Νοσοκομείου. Δεν γίνεται οι άνθρωποι αυτοί να παραμένουν σε καθεστώς ομηρείας. Ο αντιπολιτευτικός ΣΥΡΙΖΑ είχε σηκώσει πολύ τους τόνους με τα θέματα των καθαριστριών. Σήμερα ως Κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε ένα πρόβλημα για το οποίο πρέπει να δείξει αντίστοιχη ευρηματικότητα!», δήλωσε η Χαρά Κεφαλίδου.

Σημειώνεται ότι πέρα από το θέμα της εξασφάλισης της μόνιμης και σταθερής απασχόλησης των εργαζομένων, εγείρεται και σοβαρό υγειονομικό θέμα με την καθαριότητα του Νοσοκομείου για το διάστημα των τριών μηνών ανεργίας των υπαλλήλων.

Τέλος, παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι στην καθαριότητα και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας (π.χ. Δρομοκαϊτειο), γεγονός που επιτάσσει την εξεύρεση μιας μόνιμης και καθολικής για όλους λύσης.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου