Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στη Δράμα


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στη Δράμα τόσο στα δημοτικά όσο και στα γυμνάσια και στα λύκεια του νομού μας.


«Υπάρχουν βιβλία σε όλα τα σχολεία όπως επίσης βρίσκονται στη θέση τους οι περισσότεροι καθηγητές» είπε το πρωί της Τρίτης ο Διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δράμας Σπύρος Κιουλάνης σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 «Κάθε Μέρα Μαζί» με τον Άρη Γκέρτα και τη Ρένα Γιουλβάνη.

Ο κ. Κιουλάνης αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους, διαβεβαίωσε τους μαθητές και τους γονείς ότι δεν υπήρξαν προβλήματα στο ξεκίνημα των σχολείων και όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε μια απολύτως φυσιολογική μαθησιακή πορεία.

Κάποια επιμέρους θέματα – κυρίως στην τεχνική εκπαίδευση – εξέφρασε την πεποίθηση ότι σύντομα θα διευθετηθούν.

Σε ερώτηση για το πώς κρίνει τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα ο κ. Κιουλάνης ανέφερε ότι αυτό που χρειάζεται πρωτίστως είναι σταθερότητα στο εκπαιδευτικό μας σύστημα και φυσικά συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της χώρας μας.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε η σχολική χρονιά και στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του νομού μας, σύμφωνα με διαβεβαίωση του Διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δράμας Ανδρέα Σαλπιγγίδη στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.

«Βρισκόμαστε σε πολύ υψηλό ποσοστό κάλυψης του κανονικού μας προγράμματος» είπε ο κ. Σαλπιγγίδης και τόνισε ότι βιβλία υπάρχουν σε όλα τα σχολεία όπως επίσης είναι καλυμμένες στο μεγαλύτερο ποσοστό οι θέσεις των δασκάλων και νηπιαγωγών.

Σε πολύ καλό επίπεδο είπε είναι και ο τομέας της ειδικής αγωγής στη Δράμα, αφού οι κάλυψη των αναγκών της αγγίζει το 95%.

Ο κ. Σαλπιγγίδης ανέφερε ότι φυσικά και υπάρχουν κάποια επιμέρους ζητήματα που θέλουν διευθέτηση αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτά δεν αλλοιώνουν την γενικότερη πολύ καλή εικόνα για τη Δράμα ενώ τόνισε ότι σύντομα θα διευθετηθούν.

ALPHA NEWS 95,5 

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου