Νέο τροχαίο στην Ιουστινιανού, λίγα μέτρα από την πύλη του ΑρρένωνΣυνέβη το πρωί της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου. Στη διασταύρωση Ιουστινιανού με Αγίου Χρυσοστόμου, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την κεντρική πύλη του σχολικού συγκροτήματος Αρρένων .

Ευτυχώς για μια ακόμη φορά δεν υπήρξαν θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές.Η οδηγός του ενός οχήματος – έγκυος σύμφωνα με πληροφορίες -  διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους στο  νοσοκομείο Δράμας, με ασθενοφόρο το οποίο κατέφτασε στον τόπο του ατυχήματος, άμεσα.
Κάτοικοι της περιοχής – αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος - αναφέρουν πως η οδός Ιουστινιανού είναι ένας από τους δρόμους της πόλης στον οποίο συμβαίνουν τα πιο πολλά ατυχήματα στη Δράμα.


Με ιδιαίτερη κίνηση, κεντρική αρτηρία πυκνοκατοικημένης περιοχής, είναι μια μεγάλη ευθεία που τέμνεται από πολλούς κάθετους δρόμους, στις διασταυρώσεις των οποίων συμβαίνουν τα ατυχήματα.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται δικαιολογημένα.
Η λειτουργία εξάλλου του σχολικού συγκροτήματος που στεγάζει το 1ο Λύκειο, καθιστά περισσότερο ευαίσθητη την περιοχή, κυρίως  κατά τις ώρες έναρξης των μαθημάτων  και κατά το τέλος αυτών, όπου οι μαθητές φεύγουν από το σχολείο.

Απαιτείται καλύτερη σήμανση στις διασταυρώσεις και στην κεντρική οδό και τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών σε κάποιους κόμβους που παρουσιάζουν πιο έντονη κίνηση, όπως σε αυτόν που συνέβη το ατύχημα της Κυριακής.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Ένας απλός και εύκολος τρόπος είναι σε κάθε κάθετο δρόμο να γραφτεί η λέξη STOP με μεγάλα κίτρινα γράμματα και με χρώμα ανεξήτιλο και όχι σαν αυτό που βάφουν τις διαβάσεις πεζών που μετά απο 1-2 μήνες εξαφανίζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή