Δράμα: εγκαινιάστηκε το κλειστό φουσκωτό προπονητήριο στο Κραχτίδη


Το απόγευμα της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κλειστού Θόλου Στέγασης Αθλητικών Δραστηριοτήτων, στο Γήπεδο «Κραχτίδη».


Ενός σύγχρονου χώρου που θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη.


Στην πανηγυρική τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος ενώ παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών της Δράμας.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος πλαισιωμένος από τον αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη και τον εντεταλμένο σύμβουλο τεχνικών υπηρεσιών Γιώργο Παπαδόπουλο.


Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζουμε μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση που θα συμβάλλει στον αθλητισμό του τόπου μας. Σήμερα, εγκαινιάζουμε το νέο προπονητήριο, τον Κλειστό Θόλο Στέγασης Αθλητικών Δραστηριοτήτων, έναν χώρο με σύγχρονες προδιαγραφές.

Θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πρόκειται για ένα εύκολο έργο. Ξεπεράσαμε αδυναμίες εκτέλεσης ενεργειών από την προηγούμενη δημοτική αρχή που ξεκίνησε το έργο με προβλήματα, τα οποία θα έπρεπε να λάβουν υπόψη τους και που οδήγησαν στην απένταξή του. Αναφέρομαι σε σχέδια και ενέργειες που χαρακτηρίζονται από προχειρότητα.Η δημοτική μας αρχή όμως, κατάφερε, αγωνίστηκε και πέτυχε να παραδώσει σήμερα αυτό το έργο που κάποιοι είχαν καταδικάσει. Με συντονισμένες κινήσεις, με αφοσίωση και με ενδιαφέρον παλέψαμε γι’ αυτόν τον χώρο.

Ο κλειστός θόλος αλλάζει πλέον την αθλητική αρχιτεκτονική της περιοχής και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη του αθλητισμού στη Δράμα.

Εύχομαι ο χώρος αυτός να αποτελέσει ακόμη μια κοιτίδα πρωταθλητών, να είναι το σπίτι για κάθε αθλητή και αθλήτρια, να είναι ο χώρος ποιοτικής αθλητικής έκφρασης και ζωής. Οφείλουμε όλοι να τον προστατεύσουμε και να τον διατηρήσουμε καθαρό και περιποιημένο».Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου