Φήμες για επιστροφή Χαρακίδη στην αυτοδιοίκηση


Πληθαίνουν όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό, οι φήμες που θέλουν τον πρώην Δήμαρχο Δράμας και βουλευτή Κυριάκο Χαρακίδη να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της εμπλοκής του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

Αν και το χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές του Ιουνίου του 2019(αν τελικά διεξαχθούν τον Ιούνιο και όχι το φθινόπωρο του ίδιου έτους όπως κατ επανάληψη ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του) είναι μεγάλο, νέες πληροφορίες που βρίσκουν αντίκτυπο στους κύκλους της αντιπολίτευσης θέλουν τον κ. Χαρακίδη να συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής και  καθόδου του. 

Ο ίδιος κρατά κλειστά τα χαρτιά του και δεν έχει ανακοινώσει τίποτε επισήμως αλλά κύκλοι της παράταξης Πόλη και Ζωή όχι μόνο δεν διαψεύδουν αυτό το ενδεχόμενο αλλά προωθούν την συζήτηση του στα πολιτικά στέκια της πόλης.

Πάντως, αν και είναι αρκετοί αυτοί που εκτιμούν πως μια επάνοδος του Κυριάκου Χαρακίδη στα δημοτικά πράγματα της Δράμας θα έδινε πνοή στην παράταξη Πόλη και Ζωή και πως η προσωπικότητα του θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πυλώνας σύνθεσης στο διαιρεμένο αντιπολιτευτικό τοπίο, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που έχουν διαφορετική άποψη.

Που εκτιμούν ότι ο τρόπος εξόδου του πρώην Δημάρχου Δράμας από την αυτοδιοικητική σκηνή της Δράμας αμέσως μετά την ήττα της παράταξης του αλλά και η χρόνια απουσία του από τον Δήμο, είναι παράγοντες που λειτουργούν αρνητικά σε μια ενδεχόμενη επάνοδο του.

Όπως και να ΄χει όμως, αν θεωρήσουμε ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο πρώτος μήνας μιας νέας περιόδου – ακόμη και στα αυτοδιοικητικά – ξεκινά ήδη μια χρονιά έντονων πολιτών διεργασιών στη Δράμα η οποία εκτιμάται ότι θα κορυφωθεί μετά τον Χειμώνα του 2018 με το ξεκαθάρισμα συνεργασιών μεταξύ παρατάξεων και παραγόντων.

alpha-news.grΜοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου