Νέο τροχαίο στην Ιουστινιανού με Μακεδονομάχων – Ανάστατοι οι κάτοικοι


Νέο τροχαίο ατύχημα στην οδό Ιουστινιανού συνέβη το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά στη διασταύρωση με την οδό Μακεδονομάχων.


Μόλις δύο μέρες μετά από το ατύχημα στην διασταύρωση Ιουστινιανού με Χρυσοστόμου Σμύρνης(Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου), δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν λίγο μετά τις 7:30 το πρωί, στη διασταύρωση Ιουστινιανού με Μακεδονομάχων, ευτυχώς χωρίς θύματα. 


Η οδηγός του ενός οχήματος διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Δράμας, από το ασθενοφόρο που κατέφτασε στον τόπο του ατυχήματος.

Ανάστατοι πλέον οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν την άμεση λήψη μέτρων ενώ τονίζουν πως η κατάσταση στον συγκεκριμένο δρόμο είναι πια ανεξέλεγκτα επικίνδυνη.

«Δεν περνά εβδομάδα που να μην γίνουν 2 με 3 ατυχήματα στον δρόμο αυτό. Ευτυχώς το ατύχημα έγινε στις 7:30 το πρωί και δεν περνούσαν παιδιά για να πάνε σχολείο στο Αρρένων. Αν γίνονταν 10 λεπτά αργότερα φοβάμαι πως θα θρηνούσαμε θύματα» ανέφερε στην ιστοσελίδα alpha-news.gr,  αυτόπτης μάρτυρας- κάτοικος της περιοχής.
Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το θέμα τόνισε ότι η δημοτική αρχή είναι γνώστρια της υπόθεσης και ήδη προχώρησε σε μια πρώτη φάση στην μεγέθυνση των STOP που υπάρχουν στις διασταυρώσεις όπως επίσης και στη βελτίωση της σήμανσης γενικότερα.


Όμως επειδή το πρόβλημα συνεχίζει να απασχολεί την περιοχή, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα δει εκ νέου το θέμα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Δράμας προκειμένου να προχωρήσουν στην λήψη συγκεκριμένων μέτρων για την διευθέτηση της κατάστασης.

Επιγραμματικά ανέφερε ότι ίσως θα μπορούσαν να εξεταστούν λύσεις όπως ελεγχόμενες διαβάσεις ή παλλόμενοι φωτεινοί σηματοδότες, σε κάποιες από τις διασταυρώσεις της κεντρικής οδού.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου