Οικογένεια Τουλουμτσή από την Καλλίφυτο Δράμας: Τέσσερις γιοι, όλοι αστυνομικοί


Η Ελληνική Αστυνομία οφείλει πολλά στην οικογένεια Τουλουμτσή από την Καλλίφυτο Δράμας.
Με τρείς γιούς αστυνομικούς και τον τέταρτο στην σχολή Αστυφυλάκων, το ζεύγος Γιάννη Τουλουμτσή και Ευδοξίας Βασιλείαδου πρέπει να …κοιμάται με μεγάλη ασφάλεια τα βράδια.
Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα της ιστοσελίδας bloko.gr αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα το οποίο – όπως και να το κάνουμε – δεν αποτελεί συχνό φαινόμενο στην κοινωνία μας.

Οικογένεια Τουλουμτσή - 4 στα 4 στην Ελληνική Αστυνομία!

Όταν το 1986 ο Γιάννης Τουλουμτσής και η Ευδοξία Βασιλείαδου ενώνονταν με τα ιερά δεσμά του γάμου ήθελαν να κάνουν μία μεγαλη και ευτυχισμένη οικογένεια. Και τα κατάφεραν!
Πέντε παιδιά απέκτησαν, τέσσερα αγόρια και ένα κοριτσάκι.

Το εντυπωσιακό με την οικογένεια Τουλουμτσή από την Καλλίφυτο, ένα χωριό μια ανάσα από τη Δράμα είναι πως τα τρία αγόρια είναι εν ενεργεία αστυνομικοί ενω και ο τέταρτος τελείωσε το Λύκειο και πέρασε στη Σχολή Αστυφυλάκων.


''Μπήκε ο πρώτος, πέρασε και ο δεύτερος, πέρασε και ο τρίτος και φέτος πέρασε και ο μικρός στην Ελληνική Αστυνομία. Ούτε εγώ, ούτε η γυναίκα μου, ούτε κάποιος άλλος από τις οικογένειές μας ήταν αστυνομικός, για να πεις πως τα αγόρια ακολούθησαν τα βήματά μας'' λέει στο Bloko.gr o κ. Τουλουμτσής, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα.


Βασίλειος Τουλουμτσής. Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακός φοιτητής της δογματικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Χαράλαμπος Τουλουμτσής. Πτυχιούχος φοιτητής Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Παναγιώτης Τουλουμτσής, Φοιτητής του Τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.


Αντώνης Τουλουμτσής. Το νέο μέλος στην αστυνομική οικογένεια. Τον έχουν προετοιμάσει καλά τα αδέρφια του για τη Σχολή Αστυφυλάκων.

Το επίσης, εντυπωσιακό με την οικογένεια είναι πως τα δύο πρώτα αγόρια έχουν σπουδάσει και έχουν πάρει πτυχίο ενώ και ο τρίτος εκτός από αστυνομικός είναι και φοιτητής.

''Η μικρή μας, η Μάρθα είναι 11 ετών και βλέποντας τα αγόρια, έχω την εντύπωση πως σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει το επάγγελμα των αδερφών της'' λέει στο Bloko.gr ο κύριος Τουλουμτσής που ''στελεχώνει'' εδώ και χρόνια με... έμψυχο υλικό την Ελληνική Αστυνομία.
 


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου