Δράμα: Ενδιάμεσες εκπτώσεις από 23 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου


Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις για τον νομό Δράμας. Θα διαρκέσουν έως 5 Νοεμβρίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας καλεί τους Δραμινούς καταναλωτές να επωφεληθούν της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενοι τις Δραμινές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας Αντώνης Σκουλίδης ανέφερε ότι στους όμορους νομούς αλλά και στη Θεσσαλονίκη οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου και έτσι το διάστημα από 23 Οκτωβρίου μέχρι 1 Νοεμβρίου μπορούν εκτός από τους Δραμινούς να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις στην αγορά της Δράμας και καταναλωτές από όμορους νομούς.

Ο κ. Σκουλίδης τόνισε ότι η χρονική περίοδος αυτή, επιλέχτηκε συνειδητά αφού ο εμπορικός σύλλογος Δράμας ήθελε να ξεκινήσει τις εκπτώσεις πιο νωρίς και να είναι μέσα στην περίοδο και η 28η Οκτωβρίου όπου η κίνηση στη Δράμα είναι αυξημένη.Έρευνα στην αγορά της Δράμας

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας ανακοίνωσε ότι μέσα στον Νοέμβριο θα διεξαχθεί  μια πολύ σημαντική έρευνα που θα αφορά το καταναλωτικό κοινό της Δράμας και την συμπεριφορά του.

Μια έρευνα της οποία τα συμπεράσματα θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα για τους δραμινούς εμπόρους. 

Η έρευνα θα διεξαχθεί σε 350 καταναλωτές της αγοράς της Δράμας  από τον Εμπορικό Σύλλογο και την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπόρων Ελλάδας. 

alpha-news.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου