Πανελλαδικές πρωτιές για τους δύο συλλόγους Μπριτζ της Δράμας

Ο πρόεδρος του Γαλαξία Δράμας Ζήσης Γκουτιούδης σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5
Μεταξύ των καλύτερων ομάδων Μπριτζ στην Ελλάδα συγκαταλέγονται οι αγωνιστικές ομάδες των δύο συλλόγων Μπριτζ της Δράμας: του Γαλαξία και του Αστέρα.
Στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αγωνιστικού Μπριτζ 2017 που διεξήχθη στην Αθήνα το τριήμερο 13 έως 15 Οκτωβρίου οι δύο Δραμινοί σύλλογοι συμμετείχαν με 26 συνολικά αθλητές ( 12 από τον Γαλαξία και 14 από τον Αστέρα).

Στην κατηγορία 1 έως 6 της Α Εθνικής, ο Γαλαξίας κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πανελλαδικό πρωτάθλημα και έγινε η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που πέτυχε την σημαντική αυτή επιτυχία.
Η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα απαρτίζεται από τους Ηλιάδη Τάσο, Μποβασιανό Νίκο, Γκουτιούδη Δημήτρη και Πετρίδη Κώστα


Η ομάδα του Γαλαξία που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία 1-6 στην Α εθνική
Από αριστερά: Γκουτιούδης Δημητρης, Πετρίδης Κώστας, Μποβασιανός Νίκος, Ηλιάδης Τάσος
Η ομάδα του Γαλαξία που κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία 1-9 στην Γ εθνική.
Από αριστερά Σπυρόπουλος Τάσος, Κασάπης Γρηγόρης, Κασάπης Νίκος, Γκουτιούδης Ζήσης
Δεν τα πήγε όμως άσχημα ο Γαλαξίας ούτε στην Γ Εθνική όπου στην κατηγορία 1 έως 9 κέρδισε την 2η θέση και έτσι ανεβαίνει στην Β Εθνική κατηγορία.

Ο Αστέρας Δράμας που συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αγωνιστικού Μπριτζ, κατέκτησε την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα στην κατηγορία 1 έως 9 στην Δ Εθνική κατηγορία, ανεβαίνοντας ταυτόχρονα στην Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα απαρτίζεται από τους Κεραμιτσόπουλο Στάθη, Δημητρακόπουλο Δημήτρη, Κάζη Δημήτρη, Καρτσόγλου Χαράλαμπο.


Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος του Γαλαξία Δράμας Ζήσης Γκουτιούδης αφού συνεχάρη όλους τους αθλητές και των δύο Δραμινών συλλόγων Μπριτζ που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε στο μέλλον του αθλήματος στη Δράμα και στις μεγάλες προοπτικές που έχει στην κατεύθυνση ανάπτυξης του αθλήματος κυρίως στις μικρές ηλικίες και αυτές των εφήβων.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου