Δόξα Δράμας: Αγιασμός και παρουσίαση των νέων στολών(φωτο)


Σε μια σεμνή τελετή, δύο μέρες πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στην ομάδα της Δόξας από τον Μητροπολίτη Δράμας, κύριο Παύλο. 


Παρόντες στον αγιασμό ήταν το σύνολο των διοικητικών παραγόντων της ομάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δόξα, Γιάννη Μπύρο, καθώς και το σύνολο των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου.Μετά το τέλος του αγιασμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας πήρε το λόγο και μίλησε  στους παρισταμένους, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση του ιδίου και της εκκλησίας προς τον σύλλογο και τον πρόεδρο Γιάννη Μπύρο, για την προσπάθεια που κάνει να βρεθεί η ομάδα στην ποδοσφαιρική ελίτ.

Απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές επεσήμανε ότι η τοπική κοινωνία χάρηκε την επιτυχία της ανόδου και ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

Αποχωρώντας από τον χώρο του γηπέδου ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε πρόσκληση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα και απάντησε πως θα το πράξει όταν του δοθεί η ευκαιρία.
Το απόγευμα της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου παρουσιάστηκαν οι νέες στολές της Δόξας Δράμας σε ειδική τελετή στο ξενοδοχείο Κούρος παρουσία πολιτικών, αυτοδιοικητικών και αθλητικών παραγόντων του νομού.
Πηγή: doxadramas1918.com, Papalazarou Lazaros Draminaspor
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου