Κυριαζίδης για Χρήστο Καραγιαννίδη: Το παιδί… μίλησε


Διαστάσεις προσωπικής διαμάχης παίρνει η υπόθεση της  - δια ανακοινώσεων – κόντρας μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη και του συναδέλφου του, της Ν.Δ. Δημήτρη Κυριαζίδη.

Με αρκετά μεγάλη δόση ειρωνείας, ο βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. απαντά στον Χρήστο Καραγιαννίδη για την υπόθεση των φυλακών Νικηφόρου αφού όμως πρώτα αφήσει σαφέστατες αιχμές περί αφερεγγυότητας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση του ο Δημήτρης Κυριαζίδης επιχειρεί με ένα ντιρέκτ «χτύπημα» να ανταποδώσει στον Χρήστο Καραγιαννίδη το «κροσέ» που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε στον συνάδελφο του πριν δύο μέρες, προτρέποντας τον να ασχοληθεί «με το κυνήγι των αυτοδιοικητικών στελεχών, στο οποίο διαπρέπει τον τελευταίο χρόνο».

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης θυμίζει στον Χρήστο Καραγιαννίδη ότι αν και κάποτε φώναζε δημοσίως εναντίον του ΝΑΤΟ και των βάσεων στη χώρα μας, σήμερα είναι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο ΝΑΤΟ.
  
Η ανακοίνωση Κυριαζίδη

Το παιδί μίλησε και ανακαλύπτοντας τη Δράμα, ανακάλυψε ότι γίνονται και έργα για την περάτωση των φυλακών Νικηφόρου.

Βεβαίως αναφερόμαστε στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΝΑΤΟ, ο οποίος εάν γνωρίζετε-θυμάστε είναι και Βουλευτής Δράμας. Ναι, αυτός που ‘’έσκιζε’’ τα ιμάτιά του κραυγάζοντας κατά τη γνωστή και συνήθη τακτική-πρακτική των δήθεν δημοκρατών και προοδευτικών ‘’ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ – ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ’’.

Βεβαίως, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τις δημόσιες νουθετήσεις του προς πάντες και προς εμένα τον ίδιο προσωπικά και τον ευχαριστώ, γιατί στις αυθεντίες πρέπει να στέκεται κανείς προσοχή, μια και ενισχύουν και καλύπτουν με τη βαρύτητά τους και προς ίδιο και κομματικό συμφέρον, τη μπόχα και τη δυσωδία της πολιτικής του τόπου μας.

Τέλος για τη ταμπακιέρα (φυλακές Νικηφόρου), να επαναλάβω ότι η Νέα Δημοκρατία επανεκκίνησε το όλο έργο περάτωσης των φυλακών τη διετία 2012-2014, με την επιχορήγηση του ποσού των οκτώ (8) εκατομμυρίων ευρώ και εναπέμεινε η υδροδότησή τους.

Το εν λόγω έργο όπως αναφέρει και ομολογεί σε σχετική απάντησή του (υπ’αριθμ.: 50/1-4-2015 - επισυνάπτεται) ο τέως Υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ (κ. Νικόλαος Παρασκευόπουλος): ‘’χρηματοδοτείται από διαθέσιμες πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Εσόδων, ωστόσο εάν επιταχυνθούν οι προαναφερθείσες εργασίες υδροδότησης, θα απαιτηθούν επιπλέον πιστώσεις εντός του 2015 από το Π.Δ.Ε., οι οποίες μέχρι σήμερα δεν έχουν εξασφαλισθεί’’.

Τρία (3) χρόνια λοιπόν πέρασαν και ακόμη οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να κατασκευάσουν μία κορδέλα για τα εγκαίνια. Άλλωστε σε αυτά είναι ‘’μανούλες’’.
‘’Να τους χαιρόμαστε’’
           

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου