Ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Δράμας Π. Παπαδόπουλος στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Δράμας Παρασκευάς Παπαδόπουλος(δεξιά) με τον  Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Δράμας Παρασκευάς Παπαδόπουλος εξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος
Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου των αρτοποιών ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για τα κυριότερα προβλήματα των αρτοποιών της ευρύτερης περιοχής Δράμας ενώ συναντήθηκε και  με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά.

Όπως ενημερώνει με δελτίο τύπου τα ΜΜΕ, το Σωματείο Αρτοποιών Ν. Δράμας «Η Ευτυχία»:

«Ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Δράμας, κ. Παρασκευάς Παπαδόπουλος εξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος (Ο.Α.Ε.). Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης  διεξήχθησαν  στις 2 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του 33ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2017  στα Ιωάννινα. 


Ο Παρασκευάς Παπαδόπουλος εκλέγεται για δεύτερη συνεχόμενη θητεία μέλος του  Δ.Σ. της Ο.Α.Ε., πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη για πέμπτη συνεχή θητεία ο Λαρισαίος αρτοποιός Μιχάλης Μούσιος. 

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Δράμας μίλησε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου για τα κυριότερα προβλήματα των αρτοποιών της ευρύτερης περιοχής του Ν. Δράμας.
Συναντήθηκε μάλιστα και  με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά- ο οποίος παρέστη στο Πανελλήνιο Συνέδριο των Αρτοποιών- και συζήτησαν για τα προβλήματα του κλάδου αλλά και γενικότερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων». 
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου