Οδός Αντιγόνου: Διαπλάτυνση του οδοστρώματος και στένεμα του πεζοδρομίου


Παρεμβάσεις επί της οδού Αντιγόνου ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ιδιαίτερα βεβαρημένος  τις πρωινές ώρες της ημέρας και κυρίως την Πέμπτη όπου η κίνηση είναι εξαιρετικά μεγάλη λόγω της Λαϊκής Αγοράς.Μάλιστα στο τμήμα του δρόμου από την στροφή έως και την γέφυρα του «τσάι», (στην αρχή του πλακοσκεπή αγωγού) η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη λόγω των πολλών παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων πάνω στο πεζοδρόμιο και το οδόστρωμα.

Τα διερχόμενα αυτοκίνητα δυσκολεύονται να περάσουν ενώ αν διέρχεται λεωφορείο ή φορτηγό από τη μια πλευρά του δρόμου, τότε η κίνηση διακόπτεται τις περισσότερες φορές.Ο αντιδήμαρχος Δράμας ανέφερε στην συνέντευξη του ότι μέσα στο 2018 ο Δήμος Δράμας θα προχωρήσει στη διαπλάτυνση του οδοστρώματος και το στένεμα του πεζοδρομίου από μισό μέτρο έως και 75 εκατοστά, στη βόρεια πλευρά του δρόμου.

Όπως είπε, με τον τρόπο αυτόν θα μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους οι κάτοικοι των πολυκατοικιών της περιοχής – οι οποίοι και διαμαρτύρονται για έλλειψη χώρου παρκινγκ – και από τις δύο πλευρές του δρόμου χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στην κυκλοφορία.


Ξεκαθάρισε όμως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να στενέψει το πεζοδρόμιο τόσο, ώστε να μην μπορούν να κυκλοφορούν άνετα οι πεζοί.

«Μέλημα μας είναι να μπορούν να διέρχονται από το πεζοδρόμιο οι μητέρες με τα καροτσάκια τους και όλοι οι πεζοί, άνετα» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.


 alpha-news.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Ράβε - ξήλωνε, δουλειά να μή μας λείπει... Πρίν λίγα χρόνια δεν έγινε η ανάπλαση της οδού Αντιγόνου, με την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων και το στένεμα της οδού??? Με ποιά μελέτη είχε γίνει αυτό??? Ο μελετητής δεν τα γνώριζε αυτά, όταν μελετούσε την οδό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή