Παρασκευάς Παπαδόπουλος: Ο Δαλακάκης μας έδιωξε επειδή δεν συμφωνούσαμε μαζί του


Καλεσμένος της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ALPHA NEWS 95,5  ήταν το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δοξάτου και πρόεδρος των αρτοποιών Δράμας, Παρασκευάς Παπαδόπουλος.


Κατά την συζήτηση δεν έλειψαν φυσικά οι ερωτήσεις που αφορούσαν στον δήμο Δοξάτου και το μεγάλο θέμα της διάσπασης της παράταξης του νυν δημάρχου Δημήτρη Δαλακάκη.

Ο κ. Παπαδόπουλος στο στούντιο του ALPHA NEWS 95,5 καλεσμένος της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής

Ο Δαλακάκης μας έδιωξε, δεν φύγαμε μόνοι μας

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε λοιπόν ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι που σήμερα δεν είναι πλέον στο πλευρό του Δημάρχου δεν έφυγαν από μόνοι τους αλλά εκδιώχθηκαν από τον ίδιο τον κ. Δαλακάκη.

Μάλιστα αναφερόμενος στο συγκεκριμένο συμβάν είπε ότι ο κ. Δαλακάκης κάλεσε κάποιους από τους συμβούλους στο γραφείο του και τους είπε να φύγουν από την παράταξη επειδή δεν συμφωνούσαν μαζί του σε κάποια ζητήματα.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι – τουλάχιστον για τον ίδιο – καταβλήθηκε προσπάθεια να επιστρέψει στην παράταξη και μάλιστα με ανταλλάγματα αλλά ο ίδιος για λόγους ηθικής και αξιοπρέπειας δεν το έπραξε.


Δεν δέχομαι τον όρο «Ηνωμένη Αντιπολίτευση»  ψηφίζουμε με γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων

«Δεν δέχομαι τον όρο Ηνωμένη Αντιπολίτευση» που χρησιμοποιεί το κ. Δαλακάκης. Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία μεταξύ των παρατάξεων» είπε ο κ. Παρασκευάς Παπαδόπουλος και επεσήμανε ότι οι 8 πρώην σύμβουλοι της παράταξης Δαλακάκη που αποχώρησαν ψηφίζουν κατά βούληση στο δημοτικό συμβούλιο και με γνώμονα μόνο το συμφέρον των κατοίκων του δήμου.

«Δεν κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Σε πολλές περιπτώσεις – ίσως και πάνω από το 70% των αποφάσεων – οι αποφάσεις είναι ομόφωνες γιατί θεωρούμε πως πρέπει να ψηφίσουμε θετικά. Υπάρχουν όμως θέματα για τα οποία η ψήφος μας είναι αρνητική. Ακόμη και μεταξύ των οκτώ συμβούλων υπάρχουν όμως διαφοροποιήσεις» ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

Είναι νωρίς ακόμη για τις εκλογές

Ερωτώμενος για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και την ενδεχόμενη δική του συμμετοχή σε αυτές, ο κ. Παπαδόπουλος αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ανέφερε ότι φυσικά και γίνονται διάφορες συζητήσεις γύρω από  το θέμα αυτό αλλά τόνισε πως είναι πολύ νωρίς ακόμη για την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα έχουν σχέση με τις εκλογές. 
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου