Μπλούχος Κωνσταντίνος: Να αφήσουν κάποιοι τους θεατρινισμούς


«Η σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία οδό θα έπρεπε να είχε γίνει πολλά χρόνια πριν, στις καλές εποχές, τότε που υπήρχαν τα χρήματα για ένα τόσο μεγάλο έργο» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. στις προηγούμενες εκλογές Μπλούχος Κωνσταντίνος σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALHA NEWS 95,5, για να συμπληρώσει ότι η Δράμα ποτέ μέχρι σήμερα δεν κινήθηκε στην κατεύθυνση σοβαρής και κυρίως συνεχούς και με συνέπεια διεκδίκησης της επίλυσης αυτού του χρόνιου ζητήματος.

Με ομόνοια και σύμπνοια να χαράξουμε μια  σοβαρή πολιτική γραμμή την οποία να ακολουθήσουμε χωρίς παλινωδίες

«Αν πραγματικά θέλουμε να βρούμε λύση τότε δεν έχουμε άλλο δρόμο από το να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι, πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων του νομού και αφού αφήσουν κάποιοι από αυτούς  τους θεατρινισμούς, με ομόνοια και σύμπνοια να χαράξουμε μια  σοβαρή πολιτική γραμμή την οποία να ακολουθήσουμε χωρίς παλινωδίες» τόνισε ο χειρουργός του νοσοκομείου Δράμας και πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών.

Σε ερώτηση για το αν η χρηματοδότηση του μεγάλου αυτού έργου είναι όντως ένα μεγάλο εμπόδιο που καθυστερεί την επίλυση του, ο κ. Μπλούχος απάντησε ότι θα πρέπει και η ίδια η Δράμα να συνεισφέρει στην κατεύθυνση εύρεσης πηγών χρηματοδότησης.

Αλλά για να γίνει αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να ζητηθεί η βοήθεια τεχνοκρατών και ειδικών επιστημόνων από την περιοχή μας, οι οποίοι θα μελετήσουν το θέμα και θα καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις.


Όσο δε για το δίλλημα «σύνδεση με Καβάλα ή Αμφίπολη;» ο κ. Μπλούχος ήταν απόλυτα κατηγορηματικός λέγοντας πως δεν πρέπει να τίθενται τέτοια διλλήματα στην τοπική κοινωνία.


Όσοι θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική πρέπει να είναι ικανοί και άξιοι στην κοινωνία, στο χώρο εργασίας τους και κάθε μέρα να δίνουν εξετάσεις

Σχετικά με το αν υπάρχει περίπτωση να μην ασχοληθεί με την πολιτική για χάρη της ιατρικής ο κ. Μπλούχος ανέφερε:
Την στιγμή αυτή που μιλάμε είμαι ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δράμας.
Είμαι στη διάθεση του μεγάλου κόμματος της Ν.Δ.
Αν με επιλέξει ο πρόεδρος ως υποψήφιο στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές και στη συνέχεια αν ο κόσμος μου δείξει την εμπιστοσύνη του, τότε θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλό του τόπου μου.
Όμως, πιστεύω ακράδαντα ότι όσοι θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική πρέπει να είναι ικανοί και άξιοι στην κοινωνία, στο χώρο εργασίας τους και κάθε μέρα να δίνουν εξετάσεις για τις προσπάθειες που καταβάλουν.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου