Καυστική επιστολή Δαλακάκη προς τον Υπουργό κ. Τόσκα με αφορμή την τραγωδία στον Άγιο Αθανάσιο


Με καυστικό ύφος και χωρίς ιδιαίτερες ευγένειες ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης ζητά με επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, την επαναλειτουργία του Αστυνομικού σταθμού στον Δήμο Δοξάτου.

Με έναν ευφάνταστο τίτλο στην επιστολή: «Υπουργέ κε Τόσκα, Ειδήσεις βλέπετε;» ο δήμαρχος θυμίζει στον κύριο Τόσκα ότι υπάρχει για το θέμα αυτό και ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου εδώ και δύο χρόνια ενώ με την μορφή υστερόγραφου στην επιστολή, αφήνει σαφείς αιχμές για λανθασμένους πολιτικούς χειρισμούς όσον αφορά την πολιτική αναδιάταξης της Ελληνικής Αστυνομίας και κατανομής προσωπικού. 

Η επιστολή Δαλακάκη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΤΟΣΚΑ

      «Υπουργέ κε Τόσκα, Ειδήσεις βλέπετε;»

Και τελικώς η Τραγωδία επαναλήφθηκε στον Άγιο Αθανάσιο. Τα τελευταία χρόνια τα κρούσματα εγκληματικότητας είναι απανωτά…. και όμως από το 2015 ζητούμε αγωνιωδώς με ομόφωνο ψήφισμα μας την επαναλειτουργία του εγκαταλελειμμένο  Αστυνομικού Σταθμού.
Το ψήφισμα μας αγνοήθηκε … και τώρα Υπουργέ κε. Τόσκα σας ρωτώ «Ειδήσεις βλέπετε;»
Δεν επιθυμούμε ούτε να είμαστε απροστάτευτοι, ούτε να χάνονται ανθρώπινες ζωές. Απαιτούμε την  άμεση επαναλειτουργία του αστυνομικού σταθμού.

Υ.Γ. Αν ψάχνετε προσωπικό να το επανδρώσει, πάρτε τους αστυνομικούς από τις φρουρές των βουλευτών και των επιχειρηματιών.Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου