Γ. Ξανθόπουλος για Α. Πατακάκη: Αυτός ο «καραγκιόζης»που αποφάσισε να γίνει η μαθητική παρέλαση σήμερα…


Με μια καυστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο fb, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος σχολιάζει την απόφαση του κ. Πατακάκη να πραγματοποιηθεί υπό βροχή η παρέλαση της φετινής 28ης Οκτωβρίου.

Ιδιαίτερα δηκτικός – στα όρια της ύβρεως – χαρακτηρίζει «καραγκιόζη» τον κ. Πατακάκη(τοποθετεί την λέξη εντός εισαγωγικών βέβαια) και θεωρεί ότι η απόφαση αυτή του αντιπεριφερειάρχη ήταν απόρροια  της επιθυμίας του να  καμαρώσει ως «γύφτικο σκεπάρνι» (και αυτή η λέξη εντός εισαγωγικών) στην ειδική εξέδρα.

Η ανάρτηση του Γιάννη Ξανθόπουλου

Αυτός ο "καραγκιόζης" που αποφάσισε να γίνει η μαθητική παρέλαση σήμερα στη Δράμα, είναι ο ίδιος που αυτοχρίστηκε τιμώμενο πρόσωπο, καμαρώνοντας σαν "γύφτικο σκεπάρνι", στην ειδική εξέδρα, ενώ περνούσαν μπροστά του, βιαστικά, ταλαιπωρημένοι και μουσκεμένοι "μέχρι το κόκκαλο", μαθητές;

(..να θυμίσω ότι το 2011, με ανάλογες συνθήκες βροχής και αέρα, ακυρώσαμε την μαθητική παρέλαση και έγινε μόνο η στρατιωτική. Επίσης ποτέ δεν"στηθήκαμε" στην ειδική εξέδρα..Ο Αντιπεριφερειάρχης διοργανώνει την μαθητική παρέλαση και δεν μπορεί να είναι τιμώμενο πρόσωπο, ή να "τιμά" με την παρουσία την παρέλαση, όπως ανέφερε ο εκφωνητής.


"Τιμώμενο" πρόσωπο πάντοτε υπήρχε εκπρόσωπος της κυβέρνησης.)
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου