Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κτηνοτρόφων την ερχόμενη Τρίτη: Τέλος η κοροϊδία ! Αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κομοτηνή πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι κτηνοτρόφοι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στις 11:30 το πρωί διαμαρτυρόμενοι έντονα για την τραγική κατάσταση της οποία βιώνουν.

Την δράση διοργανώνουν 8 κτηνοτροφικοί σύλλογοι της περιφέρειας μας μεταξύ των οποίων του Νευροκοπίου και της Προσοτσάνης.

Με επιστολή τους μάλιστα προς τον υπουργό, τους βουλευτές και τον περιφερειάρχη ενημερώνουν για τους λόγους για τους οποίους προχωρούν στην κίνηση αυτή.

Με ιδιαίτερα αυστηρό ύφος αναφερόμενοι στους πολιτικούς τονίζουν: Αν έχετε το ηθικό ανάστημα ελάτε στη συγκέντρωση και δώστε εσείς απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα των κτηνοτρόφων. Απαριθμήστε μας τα έργα σας για την κτηνοτροφία, αλλιώς απολογηθείτε για την αδράνεια ή την ανικανότητά σας. Η επιστολή

 «Κτηνοτροφία sos»

Σας ενημερώνουμε για την οργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των κτηνοτρόφων της περιφέρειάς μας, από τους κτηνοτροφικούς συλλόγους της ΑΜΘ. Η συγκέντρωση θα γίνει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ, στην Κομοτηνή.

Ακούγοντας για το τρένο της ανάπτυξης που έχει ξεκινήσει, χωρίς κανένας μας να μπορεί να επιβιβαστεί σε αυτό και πριν κάποιοι από εμάς να βρεθούμε μπροστά του και πάνω στις ράγες του, καθώς αυτό κινείται, θα δώσουμε τη δική μας απάντηση σε όλους αυτούς που μας θεωρούν εύκολη λεία, δηλαδή πρόβατα.

Βαρεθήκαμε να ακούμε τους πολιτικούς παράγοντες του τόπου μας, να μας λένε συνεχώς ότι έχουμε δίκιο σε όποιο πρόβλημα τους θέτουμε και σε όποια λύση τους προτείνουμε. Είτε υπουργοί, είτε βουλευτές, είτε αυτοδιοικητικοί είναι αυτοί, διαχρονικά το αποτέλεσμα είναι σχεδόν μηδενικό.
Τέλος η κοροϊδία !
Αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας απέναντι στους κτηνοτρόφους, που με την απραξία σας και τις πολιτικές σας τους έχετε φέρει σε οικονομικό αδιέξοδο. 
Αν έχετε το ηθικό ανάστημα ελάτε στη συγκέντρωση και δώστε εσείς απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα των κτηνοτρόφων. Απαριθμήστε μας τα έργα σας για την κτηνοτροφία, αλλιώς απολογηθείτε για την αδράνεια ή την ανικανότητά σας.

Η ανοχή και η υπομονή έχουν και τα όριά τους. Εσείς δυστυχώς τα ξεπεράσατε!

ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Α.Μ.Θ.
1. ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ.Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΤΗΛ.6972896984
2. ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ.ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΤΗΛ.6932759101
3. ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΗΛ.6972409960
4. ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΛ.6974813465
5. ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΗΛ.6989768662
6. ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ. ΙΑΣΜΟΥ ΤΗΛ.6936924070
7. ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΗΛ.6973036466
8. ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΡΑΚΩΝ ΑΜΝΟΣ ΤΗΛ.6906899820
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου