Γράφτηκαν τα STOP στις διαβάσεις της Ιουστινιανού - Απομένουν τα παλλόμενα φανάρια


Τεράστια STOP έχουν γραφεί στους κάθετους δρόμους της οδού Ιουστινιανού στα σημεία που τέμνουν την επικίνδυνη οδό της Δράμας, λίγο πριν τις διαβάσεις.

Πρόκειται για ένα από τα μέτρα που δεσμεύτηκε ο Δήμος Δράμας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Γιώργος Παπαδόπουλος ότι θα λάβει, προκειμένου να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα στον συγκεκριμένο δρόμο.


Το κυριότερο μέτρο είναι – όπως δεσμεύτηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος – η τοποθέτηση παλλόμενων φωτεινών σηματοδοτών σε όλες τις διασταυρώσεις της Ιουστινιανού. 


Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του δήμου Δράμας:

Ξεκίνησε η σήμανση των οδοστρωμάτων στις κάθετες οδούς της Ιουστινιανού και συγκεκριμένα η αναγραφή επί του οδοστρώματος της υποχρεωτικής διακοπής πορείας (STOP) ως άμεσο υποβοηθητικό μέτρο ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Η δημοτική μας αρχή με υψηλό αίσθημα ευθύνης φροντίζει να διασφαλίσει την οδική ασφάλεια σε μια περιοχή, που το έχει μεγάλη ανάγκη, όπως είναι η οδός Ιουστινιανού. Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί έναν σημείο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Για εμάς αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η ασφάλεια των πεζών και των οδηγών».


 Τσιαμπούσης: «Τα αυτονόητα πανηγυρίζουν. Αυτό μας αξίζει;»

«Τα αυτονόητα πανηγυρίζουν. Αυτό μας αξίζει;» γράφει σε ανάρτηση του στο fb σχολιάζοντας το δελτίο τύπου του δήμου Δράμας, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Πρότζεκτ Δράμα 2020 Αλέξης Τσιαμπούσης.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου