Κορακάκη: Ο Ιβάν Σαββίδης θα μας δώσει χορηγία


Για τις συνθήκες στις οποίες προπονείται, αλλά και στην χορηγία που θα δώσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η χρυσή ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Ελληνίδα αθλήτρια στο «Metropolis»:

Για το πρώην προπονητικό της κέντρο και τις συνθήκες που επικρατούσαν σ ’αυτό: «H αλήθεια είναι ότι ήθελε δύναμη ψυχής για να ξεκινήσεις την καριέρα σου σε τέτοιες εγκαταστάσεις. Μάλιστα σκέφτηκα πολλές φορές να σταματήσω λόγω των εμποδίων, όπως οι συνήθεις πλημμύρες, η έλλειψη θέρμανσης και πολλά ακόμα. Το πιο άσχημο είναι πως πολλοί αθλητές αντιμετωπίζουν τέτοιες δυσκολίες».

Για το αν έχουν βελτιωθεί πλέον οι συνθήκες της προπόνησης της: «Δεν θα έλεγα πως έχει αλλάξει κάτι δραματικά. Τώρα προπονούμαι σε μία αποθήκη. Σχετικά με τους αθλητές των αεροβόλων, μας είχε παραχωρηθεί πριν πολλά χρόνια ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος έπειτα από ιδιωτική πρωτοβουλία. Σε κρατικό επίπεδο πάντως δεν έχει γίνει τίποτα».

Για την έλλειψη ενός αντάξιου χώρου της επιτυχία της:  «Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσω τις φήμες που με ήθελαν να κάνω παράπονα και να αρνούμαι να προπονηθώ στις εγκαταστάσεις που μου παρείχαν. Εγώ έκανα τη δουλεία μου και νομίζω πως την έκανα καλά, ακόμα κι όταν προπονούμουν και σ’ αυτούς τους χώρους. Το θέμα είναι πως ζήτησα όλα αυτά επειδή ξέρω τι ακολουθεί μετά από μία επιτυχία στους Ολυμπιακούς αγώνες. Με σταματάνε πολλοί στη Δράμα και με ρωτάνε που μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους και τους λέω πως δυστυχώς δεν υπάρχουν οι εγκαταστάσεις. Εγώ έθεσα το θέμα στους αρμόδιους και περιμένουμε πλέον αντιδράσεις από τους φορείς. Θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα για κάθε παιδί να μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα».

Για την επιλογή της σαν αθλήτρια-πρότυπο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων: «Το βλέπω σαν μία μεγάλη διάκριση για μένα, γιατί αναγνωρίζεται η αξία μου. Προτάθηκα από την ομοσπονδία μου στη διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Στο παρελθόν έχω αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων και είχα καταταγεί στην 4η θέση και είχα χάσει το μετάλλιο για πολύ λίγο. Θυμάμαι πως η τότε αθλήτρια-πρότυπο μου είχε πει να μη στεναχωριέμαι και πως με πίστευε για την κανονική Ολυμπιάδα».

Για τα αισθήματά της για τον ΠΑΟΚ και αν υπάρχει βοήθεια από τον Ιβάν Σαββίδη: «Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα εδώ οπότε δε θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο. Επίσης ο κ. Σαββίδης θα δώσει μία χορηγία. Όχι βέβαια σε ατομικό  επίπεδο, αλλά θα είναι κάτι πιο έμμεσο. Θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες».

Για το αν πηγαίνει στην Τούμπα: «Δυστυχώς δεν έχω χρόνο λόγω των προπονήσεων και των υποχρεώσεων μου στη Δράμα. Παρ’ όλα αυτά παρακολουθώ ανελλιπώς τον ΠΑΟΚ».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ

Πηγή: www.thestival.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου