Η Ένωση Στρατιωτικών Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σε θεσμικούς παράγοντες της Δράμας

Αναμνηστική φωτογραφία των μελών της διοίκησης της Ένωσης (Παναγιωτίδης Νίκος, πρόεδρος - Βερβερίδης Παναγιώτης αντιπρόεδρος - Μασσάνης Χρήστος αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης) με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλο και Ιερείς της Ι.Μ. Δράμας
Στα πλαίσια των επαφών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου  της Ένωσης, με τον Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλο, τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο και τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Δράμας, Αντισυνταγματάρχη Χρήστο Κουκουβέτσιο.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τους ενημέρωσαν  για τον σκοπό ίδρυσης της Ένωσης και τα προβλήματα του Κλάδου των στρατιωτικών, διατυπώνοντας τις θέσεις και προτάσεις της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, ιδιαίτερα σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με την ανάδειξη του έργου και της συμβολής των Ενόπλων Δυνάμεων στην τοπική κοινωνία.


Στον Δήμαρχο Δράμας επιπρόσθετα τέθηκε το θέμα της δυνατότητας παραχώρησης διευκολύνσεων εκ μέρους του Δήμου Δράμας για την πραγματοποίηση ενημερωτικών εκδηλώσεων που σχεδιάζει η Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, για το επόμενο διάστημα.


Ο Δήμαρχος Δράμας απαντώντας στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θεώρησε ρεαλιστικά τα αιτήματα που συζητήθηκαν, τονίζοντας ότι θα τύχουν της δέουσας σημασίας και προσοχής. Διαβεβαίωσε ότι η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου της Δράμας θα είναι στην διάθεση της Ένωσης για την πραγματοποίηση των ενημερωτικών εκδηλώσεων της  και το γραφείο του Δημάρχου, θα είναι πάντοτε ανοιχτό για έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

Τέλος ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Δημοτικό Σύμβουλο  για το κλίμα  άριστης συνεργασία  και απέδωσε υπόμνημα με θέματα – αιτήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ.

Στην συνάντηση με τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Δράμας, Αντισυνταγματάρχη Χρήστο Κουκουβέτσιο κατατέθηκε εκ μέρους της Ένωσης αίτημα δυνατότητας παραχώρησης από μέρους του Ανώτερου Διοικητή Φρουράς χώρου εντός της πόλης της Δράμας, για την στέγαση των γραφείων της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ  σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Νόμο 4407/16 και ενημέρωσης των στελεχών που υπηρετούν στα στρατόπεδα και στα στρατιωτικά καταστήματα της περιοχής ευθύνης του για τον σκοπό ίδρυσης της Ένωσης και τις αρμοδιότητες της όπως αυτές απορρέουν από το Καταστατικό της και τις διατάξεις του ανωτέρω Νόμου. 


Ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Δράμας απαντώντας στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, δεσμεύθηκε να εξετάσει άμεσα το αίτημα  παραχώρησης χώρου ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα στέγασης των γραφείων της Ένωσης το αμέσως προσεχές διάστημα και να γίνει η ενημέρωση των στελεχών που υπηρετούν στην περιοχή ευθύνης του.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου