Υπ ατμόν και το ΤΕΙ Οινοποιίας Δράμας; ΞΥΠΝΗΣΤΕ! φωνάζει ο Ανέστης Τερζής


Ετοιμάζονται να μας πάρουν και το τμήμα Τ.Ε.Ι. Οινοποιίας από τη Δράμα.
Εκπρόσωποι του Νομού μας... ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ !!!!!!!


Με αυτή την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας  Ανέστης Τερζής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης από τη Δράμα του τμήματος  Τ.Ε.Ι. Οινοποιίας. 

Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο κ. Τερζής ανέφερε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η απομάκρυνση του τμήματος από τη Δράμα είναι μέρος του κεντρικού σχεδιασμού του υπουργείου και για αυτό πρέπει άμεσα να υπάρξει αντίδραση.

Είπε μάλιστα ότι καλό θα είναι με πρωτοβουλία του αντιπεριφεριάρχη Δράμας να πραγματοποιηθεί επείγουσα σύσκεψη στην οποία να συμμετέχουν οι βουλευτές της Δράμας, οι δήμαρχοι κ.α με στόχο να καθοριστούν τα επόμενα βήματα της Δράμας.

Απάντηση Μιχάλη Μλεκάνη

Άμεση ήταν η απάντηση του επικεφαλής της παράταξης Πόλη και Ζωή Μιχάλη Μλεκάνη στην ανάρτηση του κ. Τερζή.

Με δική του ανάρτηση ο κ. Μλεκάνης σχολιάζει και αναφέρει μεταξύ άλλων: εμείς για το ίδιο θέμα προσπαθούμε εδώ και 8 μήνες να "ξυπνήσουμε" τη Δημοτική Αρχή, αλλά μάλλον της αρέσει υπερβολικά ο ύπνος!!!

Τι απαντά ο Μιχάλης Μλεκάνης στον Ανέστη Τερζή:
Ανάρτηση πριν λίγα λεπτά
Από τον κ. Ανέστη Τερζή, πρωτοκλασάτο στέλεχος της Δημοτικής Αρχής!!!
Εννοεί βέβαια το Τμήμα Οινολογίας!
Απορία δική μου, αλλά και πολλών φίλων
Ο Δήμαρχός ..... μας και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής εξαιρούνται από αυτούς που κοιμούνται και πρέπει να ξυπνήσουν ;
Ίσως, επειδή δεν είναι όλου του Νομού αλλά μόνο του Δήμου (του 70% του Νομού)
Πάντως, εμείς για το ίδιο θέμα προσπαθούμε εδώ και 8 μήνες να "ξυπνήσουμε" τη Δημοτική Αρχή, αλλά μάλλον της αρέσει υπερβολικά ο ύπνος!!!

Τερζής Ανέστης: Εμείς δεν ακολουθούμε την τακτική των ψηφισμάτων όπως έκαναν οι προηγούμενοι

Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους του ALPHA NEWS 95,5 ο Ανέστης Τερζής σχετικά με την απάντηση Μλεκάνη τόνισε ότι το θέμα αυτό αφορά πρωτίστως τους βουλευτές του νομού αφού έχει να κάνει με κεντρική επιλογή της κυβέρνησης και πως ο δήμος Δράμας μόνο βοηθητικά θα μπορούσε να λειτουργήσει στην περίπτωση αυτή.  
Πάντως σχολιάζοντας την απάντηση Μλεκάνη ανέφερε πως η σημερινή δημοτική αρχή δεν προτίθεται να ακολουθήσει την τακτική των ψηφισμάτων την οποία ακολουθούσε η προηγούμενη δημοτική αρχή στην οποία συμμετείχε και ο κ. Μλεκάνης.
«Στόχος μας δεν είναι να εκδίδουμε ένα ψήφισμα, όπως έπραττε η προηγούμενη αρχή και μετά … τίποτε. Εμάς μας ενδιαφέρει η ουσία των πραγμάτων και η εύρεση λύσεων».


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου