Ο Υπουργός Υγείας «μάσησε» τα λόγια του στο αίτημα της Δράμας για ίδρυση ογκολογικής κλινικής στο νοσοκομείο


Γεμάτο πικρία είναι το σχόλιο του συλλόγου Καρκινοπαθών Δράμας στο fb σχετικά με την απάντηση του υπουργού υγείας στο αίτημα της Δράμας για ίδρυση ογκολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Δράμας.

Ο υπουργός Ανδρέας Ξάνθος μάσησε τα λόγια του όταν του τέθηκε το θέμα στην Κομοτηνή και ζήτησε και άλλα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των καρκινοπαθών που καταφεύγουν στα περιφερειακά νοσοκομεία.

Πολύ σωστά αναφέρει ο σύλλογος καρκινοπαθών: Οι 1.460 ογκολογικοί ασθενείς από τη Δράμα που κάθε χρόνο, καταφεύγουν στο Θεαγένειο, δεν του φτάνουν;

Η ανάρτηση στο fb

ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.
ΑΝ ΚΑΙ Η ΔΡΑΜΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...

Στο 6ο περιφερειακό συνέδριο για την αναπτυξιακή αναπαραγωγική ανασυγκρότηση στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο πλαίσιο της διαμόρφωσης " Εθνικής Στρατηγικής 2021" που έγινε στην Κομοτηνή στης 13 - 14 /11/ 2017 , ο Υπουργός υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός στην 2η παράλληλη απογευματινή συνεδρία με θέμα "Υποδομές και Πολιτικές " για την Υγεία, μάσησε τα λόγια του για την ίδρυση του ογκολογικού τμήματος στη Δράμα.

Ζήτησε εκ νέου αριθμητικά στοιχεία καρκινοπαθών από το νομό μας που καταφεύγουν στα περιφερειακά νοσοκομεία.

Οι 1.460 ογκολογικοί ασθενείς από τη Δράμα που κάθε χρόνο, καταφεύγουν στο Θεαγένειο, δεν του φτάνουν, ένα μόνο παράδειγμα σας αναφέρουμε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ???????


ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ.......
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου