Καραγιαννίδης Χρήστος: Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Δράμας


Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Μέτιος καταγγέλλει ως τον μεγαλύτερο εχθρό της Δράμας, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης.

Σε δήλωση του στον τύπο αναφέρει ότι στη χτεσινή κλειστή σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης, υποστήριξε ψευδώς, ότι ο δρόμος Δράμα- Καβάλα είναι ο μόνος που έχει χρηματοδότηση από την ΕΕ και είναι ωριμότερος μελετητικά από τον δρόμο  Δράμα- Αμφίπολη.

Μάλιστα ζήτησε 40 εκατ. ευρώ για ένα κομμάτι μόνο του δρόμου Δράμα- Άγιος Αθανάσιος χωρίς να απαντά στις επίμονες ερωτήσεις του Χρήστου Καραγιαννίδη για το τι θα γίνει με το υπόλοιπο κομμάτι του δρόμου.

Όπως καταγγέλλει ο Δραμινός βουλευτής, όταν αντέτεινε στον περιφερειάρχη πως η βούληση των δραμινών πολιτών και των θεσμικών παραγόντων είναι ως προτεραιότητα ο δρόμος Δράμα- Αμφίπολη, ο Περιφερειάρχης κος Μέτιος,  ως άλλος σουλτάνος, απάντησε πως η δική του γνώμη είναι αυτό που πρότεινε και αυτό θα διεκδικήσει να γίνει.


Ο κ. Καραγιαννίδης ζητά να πάρουν θέση ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας όπως και όλοι όσοι ενεπλάκησαν στον αγώνα για να υπάρξει η σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου