Κατεδαφίστηκε το ετοιμόρροπο σπίτι, στο δρόμο προς το νοσοκομείο

Ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Παπαδόπουλο την ώρα της κατεδάφισης του διώροφου κτιρίου επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου

Στην κατεδάφιση ενός παλαιού μισογκρεμισμένου διώροφου σπιτιού προχώρησαν σήμερα το πρωί οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Δράμας.
Το σπίτι βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Εθνικής Αντιστάσεως, αμέσως μετά το σούπερ μάρκετ Γουντσίδη, στον μονόδρομο προς το νοσοκομείο Δράμας.
Ένα τμήμα του σπιτιού προεξείχε στο δρόμο με αποτέλεσμα σε εκείνο το σημείο να στενεύει αρκετά το οδόστρωμα και να μην υπάρχει πεζοδρόμιο.

Το κτίσμα παρουσίαζε στατική ανεπάρκεια και η χρήση του καθώς και του χώρου περιμετρικά αυτού ενείχε σοβαρούς κινδύνους για τους πεζούς και τα διερχόμενα αυτοκίνητα, ενώ αποτελούσε σημαντική εστία ρύπανσης.


Σε δηλώσεις του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γιώργος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η διαδικασία μέχρι την κατεδάφιση του ετοιμόρροπου κτιρίου κράτησε πάνω από 1,5 χρόνο ενώ τόνισε πως το κτίριο ήταν εστία μόλυνσης και κινδύνου για τη δημόσια υγεία, λόγω των πολλών ακαθαρσιών και σκουπιδιών που υπήρχαν στο εσωτερικό του.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η  παρέμβαση αυτή επιβεβαιώνει «ότι ενισχύουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και δίνουμε στη Δράμα την εικόνα που της αξίζει». Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου