Το ΤΕΙ Οινολογίας θα παραμείνει στη Δράμα, διαβεβαιώνει ο νέος Πρύτανης του ΤΕΙ Δημήτρης Μπαντέκας


Στην διαβεβαίωση ότι το ΤΕΙ Οινολογίας δεν φεύγει από τη Δράμα και πως όλα όσα ακούγονται είναι ανυπόστατα, προχώρησε σήμερα το πρωί ο νέος Πρύτανης του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Δημήτρης Μπαντέκας, λίγο μετά την επίσημη τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης του ΤΕΙ.


Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα kavalapost.gr ο κ. Μπαντέκας μιλώντας γι το θέμα αυτό τόνισε «Αυτό που θα ήθελα να πω όμως -γιατί δεχόμαστε και τηλέφωνα από γονείς- είναι ότι κυκλοφορούν παραφιλολογίες ότι το Τμήμα φεύγει αύριο το πρωί και πάει στην Ορεστιάδα και πρέπει τα παιδιά να αλλάξουν σπίτια και να μετακινηθούν. Όλα αυτά είναι ανυπόστατα. Δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση, καμία συζήτηση πάνω σ’ αυτό και κακώς λέγονται αυτά –για δικούς τους λόγους προφανώς– δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στις οικογένειες»


Όμως αναφέρθηκε και στην αντικατάσταση του προηγούμενου προέδρου του ΤΕΙ Οινολογίας Δράμας Σπύρου Μάμαλη για την οποία υπήρξε μεγάλη αντίδραση από την πλευρά των φοιτητών: «δεν έγινε αντικατάσταση του κ. Μάμαλη, αλλά τελείωσε η θητεία του σύμφωνα με τον νόμο. Συνεπώς η Σύγκλητος θα έπρεπε να διορίσει ένα καινούργιο πρόεδρο, γιατί το Τμήμα είναι μη αυτοδύναμο και δεν έχει καθηγητές για να εκλέξουν πρόεδρο.

Έτσι λοιπόν ο κ. Μαμάλης ήταν ευδοκίμως πετυχημένος για 8 ολόκληρα χρόνια. Δεν μπορούμε να έχουμε ένα πρόεδρο ισόβια, γιατί κάποιος θα μπορούσε να μας κατηγορήσει ότι επιλέγουμε συνεχώς τον ίδιο άνθρωπο.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να στηρίξουμε τον καινούργιο πρόεδρο, ο οποίος θα προσπαθήσει να διοικήσει το Τμήμα. Έχει εμπειρία διότι ήταν και πρόεδρος του Τμήματος Δασοπονίας προηγουμένως και συνεπώς δε θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα». 
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου