Ποιος θα πάρει το τιμόνι στην αντιπεριφέρεια Δράμας;Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες όσων αφορά την υπόθεση της αντιπεριφέρειας Δράμας μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστου Μέτιου να ανακαλέσει από τον κ. Πατακάκη όλες τις αρμοδιότητες που είχε ως αντιπεριφερειάρχης Δράμας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Περιφερειάρχης – αν και δεν έχει μιλήσει δημόσια για το θέμα – προσανατολίζεται στο να εκχωρήσει τις αρμοδιότητες σε άλλον περιφερειακό σύμβουλο εντός της περιφερειακής ενότητας Δράμας.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις και θα δοθεί άμεσα λύση στο κενό που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί, μετά την «καρατόμηση» Πατακάκη.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δράμας της περιφερειακής αρχής είναι οι: Γεωργιτσόπουλος Χρήστος, Κινατζίδης Κωνσταντίνος, Χειράκη Γεωργία και Λιθηρόπουλος Χρήστος.

Αυτοδιοικητικοί παράγοντες θεωρούν ότι στην απόφαση του Περιφερειάρχη για την εκχώρηση των αρμοδιοτήτων του αντιπεριφερειάρχη Δράμας, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η εμπειρία.  


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου