Η Δόξα θέλει… νηφάλια σκέψη


Ψυχραιμία και νηφάλια σκέψη είναι αυτό που χρειάζεται η Δόξα Δράμας την περίοδο αυτή.
Το «στραβοπάτημα» με τον Κισσαμικό, όπως κάποιοι χαρακτηρίζουν την ισοπαλία του προηγούμενου Σαββάτου, έφερε απογοήτευση στους οπαδούς της Δόξας και γκρίνια σε κάποιες περιπτώσεις.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μέχρι την τελευταία αγωνιστική και τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμη.
Διεξήχθη μόλις η 8η αγωνιστική και χρειάζεται αρκετός καιρός ακόμη μέχρι την τελευταία 34η.
Αρκεί να μην γίνουν βεβιασμένες κινήσεις και άστοχες ενέργειες από την πλευρά της διοίκησης της ομάδας, την περίοδο αυτή που χρειάζεται μια ρεαλιστική προσέγγιση όλων των δεδομένων της κρίσιμης αυτής καμπής για τη Δόξα Δράμας.
Στο κάτω κάτω δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου.
Η Δόξα συνεχίζει την πορεία της στην Football League  παραμένοντας στην «ομάδα» των βασικών διεκδικητών της ανόδου, διατηρώντας σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες της για την ικανοποίηση τους  επιθυμητού της στόχου.  
Αν εξαιρέσουμε το «στραβοπάτημα» του Κισσαμικού, η Δόξα έχασε 6 βαθμούς μετά από  δύο συνεχόμενες ήττες(μέσα στην Παναχαϊκή και με τον πρωτοπόρο Άρη) εν πολλοίς, αναμενόμενες.
Και για να προλάβουμε τους μη ρεαλιστές(χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών) η έκπληξη την ερχόμενη 9η αγωνιστική ΔΕΝ θα είναι η επικράτηση του ΟΦΗ έναντι της Δόξας μέσα στην Κρήτη, αλλά το αντίστροφο.
Οι έχοντες γνώση του ποδοσφαίρου και της κατηγορίας αυτής,  ξέρουν πολύ καλά ότι η άνοδος στην Super League «παίζεται» μέχρι την τελευταία αγωνιστική ενώ οι παράγοντες και οι παράμετροι που κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι ΜΟΝΟ «ποδοσφαιρικοί»(με την έννοια της αγωνιστικής δυναμικής της ομάδας μέσα στο γήπεδο).  

Άρης Γκέρτας


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου