«Διαδικτυακός καβγάς» στη Δράμα με φόντο τη λίμνη της Αγίας Βαρβάρας


Σε εξέλιξη βρίσκεται έντονος… διαδικτυακός καβγάς μεταξύ του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Project Δράμα 2020» Αλέξη Τσιαμπούση και των προέδρων της ΔΕΥΑΔ Τάσου Χατζηγιάννη και ΔΕΚΠΟΤΑ Γιώργου Ψαρά, με αφορμή την πρωτοβουλία της ΔΕΥΑΔ να παροχετεύσει νερό στην μεγάλη λίμνη της Αγίας Βαρβάρας από γεώτρηση, προκειμένου να αναβιώσει το έθιμο με τα καραβάκια.

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο fb ο Αλέξης Τσιαμπούσης, σχολιάζοντας την κίνηση αυτή παρομοιάζει την ρίψη νερού στη λίμνη της Αγίας Βαρβάρας με την ενέργεια κάποιου να  «ρίχνει νερό σε βαρέλι δίχως πάτο» ενώ τονίζει πως όταν  μάλιστα αντλείται «από τον υπόγειο υδροφορέα, που είναι ήδη χαμηλωμένος είναι βλακεία».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Τάσου Χατζηγιάννη και του Γιώργου Ψαρά, οι οποίοι με αναρτήσεις τους στο fb, αφού εμμέσως πλην σαφώς χαρακτηρίζουν τον κ. Τσιαμπούση και τα στελέχη της παράταξης Projekt Drama 2020 «ψευτοκουλτουριάρηδες», «βεντέτες της δήθεν ελίτ κοινωνίας μας», «δήθεν με οικολογικές ευαισθησίες» θεωρούν πως ο απώτερος στόχος τους ήταν να μην πραγματοποιηθεί το έθιμο με τα καραβάκια.

Ο διαδικτυακός καβγάς όμως συνεχίζεται με νέα απάντηση του Αλέξη Τσιαμπούση και απ ότι φαίνεται… αναμένεται συνέχεια.

Ο Αλέξης Τσιαμπούσης
Οι αναρτήσεις με χρονολογική σειρά:

Τσιαμπούσης Αλέξανδρος
Θυμάμαι από παιδί να φτιάχνω τέτοιες μέρες καραβάκι μαζί με τους παππούδες μου συνήθως για να το ρίξω στην Αγία Βαρβάρα. 
Είναι αλήθεια ένα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό έθιμο.
Φέτος, τα νερά είναι πολύ χαμηλωμένα. 
Η κόρη μου ζήτησε να φτιάξουμε καραβάκι και της εξηγήσαμε ότι το να ρίξουμε το καραβάκι σε τόσο χαμηλά νερά δεν είναι ωραίο ούτε περιβαλλοντικά ούτε αισθητικά. 
Το κατάλαβε. Όπως θα καταλάβαινε και το ότι να ρίχνεις νερό σε βαρέλι δίχως πάτο αντλώντας το μάλιστα από τον υπόγειο υδροφορεα, που είναι ήδη χαμηλωμένος είναι βλακεία.
Ήμουν σίγουρος ότι έχει περισσότερο μυαλό από κάποιους. 
Σήμερα αποδείχθηκε περίτρανα. Και είναι μόλις 8...
 
Τάσος Χατζηγιάννης, Γιώργος Ψαρράς(στο κέντρο της φωτογραφίας) με φόντο τη λίμνη της Αγίας Βαρβάρας το βράδυ του εθίμου, μαζί με τον Ανέστη Δερματίδη(αριστερά) και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο(δεξιά)

Χατζηγιάννης Τάσος
Η απάντηση για αυτούς που δεν ήθελαν να πραγματοποιηθεί το έθιμο.
Για τους δήθεν με οικολογικές ευαισθησίες, για τις επιστημονικές αναλύσεις βαρέλι δίχως πάτο και για τα υπόλοιπα έχουμε χρόνο θα τα συζητήσουμε διεξοδικά..........Χρόνια πολλά στη Δράμα και τους Δραμινούς!

Ψαρράς Γιώργος
Παραμονή Αγίας Βαρβάρας πολιούχου της πόλης μας!!!! Γεμίζουμε τη λίμνη με τα καραβάκια μας και τηρούμε ένα έθιμο ετών... Μην ακούτε τους ψευτοκουλτουριαρηδες και τις βεντέτες της δήθεν ελίτ κοινωνίας μας. Χρόνια πολλά Δράμα η Αγία Βαρβάρα να μας προστατεύει και να μας βοηθάει.


Τσιαμπούσης Αλέξανδρος
Κάτι νεόκοποι πολιτικοί σε αυτή τη δύσμοιρη πόλη και κάτι παλιοκαραβανες, που το μερίδιο ευθύνης τους για την κατάντια μας είναι τεράστιο, διαστρεβλώνουν την αλήθεια συνεχώς, νομίζοντας ότι θα τους αφήσουμε να αλωνίζουν.
Ε, λοιπόν γελιούνται!
Μιλάω με ονόματα:
Κύριε Tasos Xatzigiannis και κύριε Γιώργος Ψαρράς πάρτε το χαμπάρι. Δεν σας χαρίζουμε ούτε την θρησκεία μας, ούτε την πατρίδα μας, ούτε τα έθιμα μας, ούτε την πόλη μας. Όσοι πολιτικάντηδες σαν κι εσάς εκμεταλλεύονται την πίστη, την Ελλάδα, τη Δράμα θα παίρνουν απαντήσεις.
Είμαστε εδώ, είμαστε το νέο, είμαστε το διαφορετικό και θα φέρουμε το διαφορετικό και στη Δράμα.
Όσο για εσάς, η πολιτική ιστορία αυτού του τόπου θα σας κατατάξει ως την πλέον αποτυχημένη δημοτική αρχή.
Καληνύχτα σας!
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου