Πράσινοι και μπλε κάδοι ... στο ίδιο απορριμματοφόρο του Δήμου Δράμας


Καταγγελία, ότι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Δράμας αδειάζουν μπλε κάδους ανακύκλωσης σε απορριμματοφόρο του Δήμου που μεταφέρει αστικά απορρίμματα, έκανε το πρωί της Δευτέρας, ακροάτρια του ραδιοφωνικού σταθμού ALPHA NEWS 95,5  στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Η ακροάτρια ανέφερε ότι δεν συνέβη μόνο μια φορά, αλλά έγινε κατ επανάληψη.

Για την καταγγελία ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Δράμας Σταμάτης Ρεμόντης ο οποίος ζήτησε από την ακροάτρια αλλά και από κάθε πολίτη που εντοπίσει κάτι ανάλογο, να τον ενημερώσει άμεσα και προσωπικά προκειμένου να επιληφθεί του θέματος, το οποίο θεώρησε σοβαρό.


Τόνισε ότι αν συνέβη κάτι τέτοιο, είναι απαράδεκτο αφού ο δήμος Δράμας καταβάλει τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στην κατεύθυνση της ανακύκλωσης.


«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα απορρίμματα τα μεταφέρουμε με κόστος το οποίο επιβαρύνει τους πολίτες. Ο δήμος Δράμας καταβάλλει προσπάθειες για να μειώσει τον όγκο των απορριμμάτων, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν θέλουμε επ ουδενί τέτοια περιστατικά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ρεμόντης.
  
Μια τέτοια ενέργεια από την πλευρά υπαλλήλων καθαριότητας του Δήμου θα ήταν δικαιολογημένη μόνο στην περίπτωση εκείνη που οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης ήταν γεμάτοι από αστικά απορρίμματα τα οποία έριξαν μέσα ασυνείδητοι συμπολίτες μας.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου