Για διαφθορά κατήγγειλε τον Δήμαρχο Δοξάτου, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Παπάζογλου


Για διαφθορά κατηγόρησε τον Δήμαρχο Δοξάτου Δημήτρη Δαλακάκη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοικτή Παρέμβαση» Μιχάλης Παπάζογλου σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη του στην πρωινή ζώνη του ALPHA NEWS 95,5.

«Ποιος θα καταπολεμήσει τη διαφθορά; Αυτός που τη δημιουργεί;» τόνισε ο κ. Παπάζογλου και αναφερόμενος σε συγκεκριμένα περιστατικά κατήγγειλε ότι «αντιπρόεδρος Νομικού Προσώπου του Δήμου Δοξάτου ενώ απουσίαζε για εργασία επί επτά μήνες σε νησί, πληρώνονταν από τον Δήμο ως αντιπρόεδρος». 

Ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης
Ο κ. Παπάζογλου αποκάλυψε ότι επιβλήθηκε πρόστιμο στον Δήμο Δοξάτου επειδή οι ελεγκτικοί μηχανισμοί εντόπισαν μαύρη εργασία στον Δήμο ενώ σε κάποιο άλλο σημείο του λόγου του, κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι έπαιρνε καύσιμα παρανόμως.

Ανατρέχοντας στον περσυνό χειμώνα ο κ. Παπάζογλου κατηγόρησε τον κ. Δαλακάκη ότι ενώ όλοι οι δήμοι είχαν έκτακτα έξοδα για τον εκχιονισμό, 10 και 15 χιλιάδες ευρώ, ο Δήμαρχος Δοξάτου έφερε προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο, έκτακτα έξοδα 150 χιλιάδων ευρώ!!
«Αν είναι δυνατόν, μας ζήτησε να ψηφίσουμε ότι κάποιο μηχάνημα δούλευε για 250 ώρες σε 10 μέρες ενώ δεν γίνεται κάτι τέτοιο και δεν υπήρχαν και στοιχεία που να το πιστοποιούν» είπε ο κ. Παπάζογλου.

Μάλιστα σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον αν έχει στοιχεία για τις καταγγελίες αυτές περί διαφθοράς του κ. Δαλακάκη, προκάλεσε δημόσια τον Δήμαρχο Δοξάτου να ακολουθήσει την δικαστική οδό, στην περίπτωση που θεωρεί πως όσα ανέφερε στη συνέντευξη του, είναι αναληθή.

Ο κ. Παπάζογλου ανέφερε ότι είναι υποχρέωση του δημάρχου Δοξάτου- η οποία απορρέει από τον νόμο - να απευθυνθεί στους αρμόδιους μηχανισμούς του κράτους, αν πραγματικά διαθέτει στοιχεία για παρανομίες από τις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου και τον προκάλεσε να το πράξει.

Όσο δε για την εν γένει συμπεριφορά του είπε: «Είναι ερωτευμένος με τα λόγια του, εισπνέει τα λόγια του. Έχετε δει άλλον δήμαρχο να βγάζει και να αναρτά στο fb τόσες πολλές σέλφι, όσες ο δήμαρχος Δοξάτου;».

Alpha News 95,5
Φωτο: psithiri.gr

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου