Κορακάκη για συλλαλητήριο: Με λύγισε το ανέλπιστο που συνέβη στη Θεσσαλονίκη


«Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες όχι» ήταν το σχόλιο της Άννας Κορακάκη για το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη για την ΠΓΔΜ λέγοντας ότι «λύγισε» από τη συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Άννα Κορακάκη τόνισε πως δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο συλλαλητήριο, αλλά αυτό που συνέβη εκεί, όπως είπε τη λύγισε.

«Με γνωρίζετε ως αθλήτρια. Αθλήτρια που εκπροσωπώ με όλες μου τις δυνάμεις και με περίσσια υπερηφάνεια τη χώρα μας στο εξωτερικό. Όμως πριν, ταυτόχρονα και μετά από αυτή την ιδιότητα, δεν παύω να είμαι μέρος των ενεργών πολιτών μίας άξιας χώρας» έγραψε για να προσθέσει.
«Εχθές δεν κατάφερα να παραβρεθώ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Το ανέλπιστο όμως που συνέβη εκεί, με "λύγισε". Η συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών, ειρηνικά, αποφασιστικά, περήφανα».
Μάλιστα θέλοντας να προλάβει αντιδράσεις, υπογράμμισε πως «πριν κάποιοι επιχειρήσουν -άστοχα- να προσδώσουν χαρακτηρισμούς και να φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω μου, έχω να πω, πως τουλάχιστον, θα πέσουν έξω».

Έχουμε μία ιστορία, είπε, γενικότερα σαν έθνος, «την οποία, αν δεν είμαστε άξιοι να συνεχίσουμε το ίδιο λαμπρά όσο οι παλαιότεροι, οφείλουμε -τουλάχιστον- να τη διατηρήσουμε και να τη διαφυλάξουμε. Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ».


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου