«Πολιτική» ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας για το «Σκοπιανό»: Για προδοσία κατηγορεί την κυβέρνηση


Με μια καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΗ ανακοίνωση, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας παίρνει θέση στο μεγάλο εθνικό θέμα της ονομασίας των Σκοπίων καταγγέλλοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την κυβέρνηση, για προδοσία και «ξεπούλημα» του ονόματος «Μακεδονία».

Στο κείμενο που υπογράφει η διοίκηση της ΕΠΣ και είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης δεν γίνεται μόνο αναφορά στην υπόθεση της ονοματολογίας της γειτονικής χώρας αλλά και στην πολιτική στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η ανακοίνωση αυτή της ΕΠΣ Δράμας ξάφνιασε την πλειοψηφία των φιλάθλων του νομού για το έντονο ύφος της, την πολιτική της χροιά και κυρίως την αντικυβερνητική της ρητορική.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Δράμας
Όχι στη προδοσία του ξεπουλήματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Αναβολή όλων των αγώνων της Κυριακής 21/1/2018

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφάσισε ξαφνικά να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας. Η δύο συγκυβερνώντας ενάντια στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού αποφάσισε να ξεκινήσει μια «διαπραγμάτευση» (όπως την ονομάζει) με σκοπό το κρατίδιο στα Βόρεια της χώρας μας να καπηλευτεί και με τη βούλα της Ελλάδας το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η ΕΠΣ Δράμας λέει απλά: «Δε θα τους περάσει». Εδώ δε πρόκειται για μνημόνια, για μέτρα, αλλά για την ιστορία της πατρίδας μας και αυτή δε πρόκειται ποτέ να τη πουλήσουμε.

Η ΕΠΣ Δράμας θέλοντας να συμβάλει στη επιτυχία του συλλαλητηρίου της 21ης Ιανουαρίου 2018 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη προδοσία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναβάλει όλη την αγωνιστική δραστηριότητας της ένωσης (ανδρικών και παιδικών πρωταθλημάτων) για για τη Κυριακή 21/1/2018.
Τη Κυριακή θα είμαστε όλοι στη Θεσσαλονίκη. Ή αυτοί ή εμείς.


Σημ: οι αγώνες του Σαββάτου 20/1/2018 θα διεξαχθούν κανονικά.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου