Χαμός στο Δήμο Δοξάτου: Πολιτική «φιλιππινέζα» του Χατζηλαζάρου χαρακτηρίζει τον δημοτικό σύμβουλο Μ. Παπάζογλου, ο Δήμαρχος Δοξάτου Δ. Δαλακάκης


Πολιτική «φιλιππινέζα» του Χατζηλαζάρου και της ΛΑΜΟΓΙΑΣ χαρακτηρίζει τον δημοτικό σύμβουλο Δοξάτου Μιχάλη Παπαζογλου ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης σε μια εξαιρετικά δηκτική ανακοίνωση του.

Αφορμή της δήλωσης Δαλακάκη στάθηκε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ο κ. Παπαζογλου και αφορούσε το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο Δοξάτου και τα όσα διημείφθησαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Δοξάτου δημοσίευσε και φωτογραφία του με μια σκούπα την οποία δωρίζει στον κ. Παπαζογου προκειμένου να του θυμίσει ότι όταν ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δοξάτου «ΕΚΛΕΙΝΕ τα μικρόφωνα για να μην καταγράφονται οι συζητήσεις του αρχηγού του(Τάσου Χατζηλαζάρου) για εικονικά έργα, εικονικές προμήθειες και μαύρα έργα.

«Με την μη καταγραφή προσπαθούσες να "καθαρίσεις" τα μαύρα και τα εικονικά» αναφέρει ο κ. Δαλακάκης, απευθυνόμενος στον κ. Παπάζογλου.

Ολόκληρη η ανάρτηση Δαλακάκη

KΑΙ ΔΩΡΟ Η ΣΚΟΥΠΑ
Μαθαίνω ότι ο εκπρόσωπος τύπου της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης κ Παπάζογλου εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο αδέξια επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα ως προς τα οικονομικά του Δήμου.
Μιχάλη Παπάζογλου, εσύ και ο αγαπημένος σου Τάσος αφήσατε δώρο στους δημότες δάνεια και χρέη σε όποιον μιλάει ελληνικά κοντά στα 3.000.000€ και ταμείο με μόλις 59.000€ και φυσικά 140.000€ που ΚΛΑΠΗΚΑΝ μέσα από το ταμείο.
Ο Δήμος μας έχει ταμειακά διαθέσιμα πλέον εκατομμυρίων και σχεδόν έχουμε καθαρίσει όλο σας το χρέος. Η εξέλιξη του Δήμου αναγνωρίζεται ήδη από το 2016 από τον ΟΗΕ το Παγκόσμιο Κοινοβούλιο Δημάρχων και Ακαδημαϊκούς.

Επιλέγεις συνειδητά να βγάλεις αυτό το δελτίο τύπου παραμονές συζήτησης του πορίσματος για τις ΛΑΜΟΓΙΕΣ στην κοινωφελή επιχείρηση τις οποίες γνωρίζεις άριστα. Πόσο αδέξιος είσαι; Γιατί τόση απελπισία; Τα λεφτά στο χέρι αιρετών σου λένε κάτι; τα χρήματα που λείπουν από την κοινωφελή σου λένε κάτι;

Ως Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου την περίοδο 2011-2014 ήσουν ιδιαίτερα επιδέξιος όταν σε συνεδριασεις του Δημοτικού Συμβουλίου επί δημαρχίας Τάσου χατζηλαζάρου ΕΚΛΕΙΝΕΣ τα μικρόφωνα για να μην καταγράφονται οι συζητήσεις του αρχηγού σου για εικονικά έργα, εικονικές προμήθειες και μαύρα έργα. Με την μη καταγραφή προσπαθούσες να "καθαρίσεις" τα μαύρα και τα εικονικά. Έτσι "καθάριζε"...
Για κακή σου τύχη όμως κάποιες βαθιές συζητήσεις καταγράφηκαν, και ΟΛΑ τα κλεισίματα των μικροφώνων που έκανες... Η "σκούπα" σου αποδείχθηκε σπασμένη....

Τέτοιες υπηρεσίες προσέφερες και τέτοιες υπηρεσίες προσφέρεις στον αρχηγό της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης.
Η μόνη μάσκα που φοράς είναι αυτή της πολιτικής "φιλιππινέζας" του Χατζηλαζάρου και της ΛΑΜΟΓΙΑΣ.

Σου χαρίζω λοιπόν αυτή τη σκούπα για να συνεχίσεις το "καθάρισμα" σήμερα στις 18:30 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου.
Ο δημοτικός σύμβουλος Δοξάτου Μιχάλης Παπάζογλου
Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

Οι μάσκες έπεσαν, η αλήθεια θριάμβευσε!
Δυστυχώς, παρά τα ψεύδη της Δημοτικής Αρχής, ελλειμματικός ο Δ. Δοξάτου!

Στις 28-12-2017, το απόγευμα, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δοξάτου σε τρεις απανωτές συνεδριάσεις με θέματα:

Έγκριση οικονομικών στοιχείων (ισολογισμού-απολογισμού) Δήμου Δοξάτου και αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικού έτους 2016.

Στην έκθεση των ορκωτών λογιστών αναφέρεται:
•Κατά του Δήμου έχουν ασκηθεί αγωγές από τρίτους καθώς και εργαζομένους του, οι οποίοι διεκδικούν αποζημιώσεις συνολικού ποσού ευρώ 992.537,97 €.
•Έσοδα χρήσεως εισπρακτέα: 1.388.068,67 € (οφείλονται στο Δήμο από διαφόρους, κυρίως Δημοτικά τέλη). Το μεγαλύτερο μέρος αυτών πιθανότατα δεν θα εισπραχθεί.
•Ο Δήμος Δοξάτου το 2016 παρουσιάζει έλλειμμα: 254.498,10 €.
•Ο Δήμος Δοξάτου το 2015 παρουσίασε έλλειμμα: 395.519,23 €.
•Σε ερώτηση μας προς τους ορκωτούς λογιστές, «αν εμφανίζονται στον ισολογισμό πλεονάσματα, όπως δηλώνει ο Δήμαρχος, άλλοτε 2.000.000,00 και άλλοτε 3.000.000,00 €», η κατηγορηματική τους απάντηση ήταν: από τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας ¨ΟΧΙ¨.

Τι να πει κανείς για τα ασύστολα ψεύδη της Δημοτικής μας Αρχής;
Παρόντες 19 Δ.Σ., 4 της Δημ. Αρχής, 6 αποπεμφθέντες από το Δήμαρχο, 7 της μείζονος αντιπολίτευσης και 2 της Ανοιχτής Παρέμβασης.
Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

 Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2018 του Δήμου Δοξάτου.
Για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Δοξάτου δεν παρουσιάστηκε εισήγηση από την Δημοτική μας Αρχή, η οποία δήλωσε ότι αναπόσπαστο μέρος του θέματος της επόμενης συνεδρίασης είναι και το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας.
Είναι δυνατόν να συνεδριάζουμε χωρίς εισήγηση;
Ο Δήμαρχος στην εισήγηση του έταζε χρήματα στα τοπικά συμβούλια από τα έργα που δεν εκτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια της θητείας του, ζητώντας να καταργηθούν τα μεταφερόμενα έργα των παρελθόντων ετών, χωρίς να έχει αυτό συζητηθεί στα τοπικά συμβούλια.
Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου συνέταξε Τεχνικό πρόγραμμα με βάση τις εισηγήσεις των τοπικών συμβουλίων των 11 χωριών του Δήμου μας για το 2018 και μας το απέστειλε ερήμην της Δημοτικής μας Αρχής.
Τελικά, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, με μικρές τροποποιήσεις, υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου. Καταψηφίστηκε από τους τέσσερις (4) παρόντες Δ.Σ. της Δημοτικής μας Αρχής (!) και έναν (1) της μείζονος αντιπολίτευσης. Ένας (1) Δ.Σ. δήλωσε παρών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διχαστικές προτάσεις του Δημάρχου
Παρόντες 19 Δ.Σ., τέσσερις (4) της Δημ. Αρχής, έξι (6) αποπεμφθέντες από τον Δήμαρχο, επτά (7) της μείζονος αντιπολίτευσης και δύο (2) της Ανοιχτής Παρέμβασης.
Το θέμα ψηφίστηκε με πλειοψηφία: 13 Δ.Σ.

Ψήφιση προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Δοξάτου οικονομικού έτους 2018.

Η δημοτική μας Αρχή, παρόλο που το τεχνικό πρόγραμμα της καταψηφίστηκε, ήθελε να γίνει πάλι το δικό της και πρότεινε προϋπολογισμό με το δικό της Τεχνικό πρόγραμμα, χωρίς να σέβεται την προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου. Δεν είναι πρώτη φορά άλλωστε, είναι άλλωστε κάτι σύνηθες γι’ αυτήν. Εκτέλεσε ελάχιστα έργα σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δ.Σ. , γιατί φυσικά δεν της ήταν αρεστά.
Τελικά, ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός που προτάθηκε σύσσωμα από την αντιπολίτευση, με 13 ψήφους υπέρ, 4 κατά και 1 παρών.
Να σημειωθεί ότι και στα τρία απανωτά Δημοτικά Συμβούλια της 28-12-2017 παρόντες ήταν μόνον 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής μας Αρχής (!), οι υπόλοιποι 4 απουσίαζαν.

Καλαμπάκι, 9-1-2018

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της
ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

Βούλα Καραγιαννίδου - Συμεωνίδου
Ελένη Κωνσταντινίδου

Μιχάλης Γ. Παπάζογλου
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου