Καραγιαννίδης Χρήστος: Ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος είναι έκθετος – Να πάρουν θέση και οι άλλοι δύο βουλευτές


Τους άλλους δύο βουλευτές της Δράμας, Κυριαζίδη και Κεφαλίδου, καλεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης να λάβουν θέση στο μείζον πολιτικό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί στη Δράμα μετά τη ρήξη του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη.

Ο κ. Καραγιαννίδης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο κ. Μέτιος πλέον δεν έχει καμιά επαφή με τη Δράμα ενώ αναφερόμενος στους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης του στη Δράμα, επισημαίνει πως «εμφανίζονται ως άβουλοι παρατηρητές που δεν υποστηρίζουν κανένα αίτημα της Δράμας»

Η ανακοίνωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστου Καραγιαννίδη

ΘΕΜΑ: Ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος είναι έκθετος

Με πρόσφατα δελτία τύπου τους ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δράμας  καλούν τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης να ασχοληθεί επιτέλους και με το νομό Δράμας και, κυρίως, να μην απαξιώνει τις δημοκρατικές διαδικασίες με τις οποίες οι φορείς του Νομού είχαν διαβουλευθεί πριν το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο του Δεκεμβρίου. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας, κ. Καλλία.


Τα δελτία τύπου των φορέων αποδεικνύουν πως η κριτική που έκανα, και η οποία σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα ήταν «προσωπική κόντρα», τελικά ήταν δίκαιη κι αφορούσε την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Περιφερειάρχη. 
Ειδικά στο θέμα του οδικού άξονα Δράμα-Αμφίπολη δεν μπορεί οι φορείς του άμεσα ενδιαφερόμενου νομού να έχουν αποφασίσει – έπειτα από διαβούλευση – την πρόκριση μιας λύσης και ο Περιφερειάρχης στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο να προκρίνει την αντίθετη.

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος
Είναι πια προφανές ότι ο Περιφερειάρχης δεν έχει καμία επαφή με τη Δράμα αλλά το ακόμα χειρότερο είναι ότι οι περιφερειακοί του σύμβουλοι από τη Δράμα εμφανίζονται ως άβουλοι παρατηρητές που δεν υποστηρίζουν κανένα αίτημα της Δράμας. 
Δεν μπορεί δηλαδή το αίτημα για συντήρηση των λιφτ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού να «κόβεται» ομοφώνως από την οικονομική επιτροπή, χωρίς την παραμικρή παρέμβαση Δραμινών Συμβούλων από την πλειοψηφία. 

Να θυμίσω εδώ ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού είναι ο μόνος χειμερινός τουριστικός προορισμός της Περιφέρειας αλλά βρίσκεται στη Δράμα και αυτό φαίνεται να αποτελεί ατυχές κριτήριο για τον κ. Μέτιο.

Επειδή η σιωπή δεν είναι χρυσός και επειδή η Δράμα δεν έχει μόνο ένα εκλεγμένο βουλευτή η κοινωνία της Δράμας θα ήθελε να ξέρει τις θέσεις και των άλλων δύο βουλευτών σε σχέση με τις ανακοινώσεις των φορέων.

Καιρό τώρα το θέλει αλλά έφτασε πια ο κόμπος στο χτένι.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου