Αίτημα για ίδρυση τμήματος Μεταγωγών στη Δράμα


Για το αν θα ιδρυθεί στο νομό Δράμας Αστυνομικό Τμήμα Μεταγωγών με δεδομένη τη λειτουργία των φυλακών Νικηφόρου ρωτά τους αρμόδιους υπουργούς ο βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης.

«Η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας εγκαίρως πρέπει να ενισχυθεί με το απαραίτητο αστυνομικό προσωπικό και την αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή, διασφαλίζοντας ένα ασφαλές πεδίο για τους κρατουμένους, αλλά και για τη Δραμινή Κοινωνία και όχι μόνο» τονίζει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Δράμας αν και στην ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει πως «ο ίδιος έχει την αίσθηση (επιθυμώντας να διαψευσθεί) ότι δεν πρόκειται το κατάστημα κράτησης να τεθεί σε λειτουργία επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Την ίδρυση τμήματος μεταγωγών στη Δράμα θεωρεί αναγκαία και το σωματείο αστυνομικών υπαλλήλων του νομού Δράμας το οποίο ήδη από 31 Ιανουαρίου του 2018 απέστειλε σχετική επιστολή προς το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τους βουλευτές Δράμας.


Στην επιστολή, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου να μην μπορούν οι αστυνομικοί της Δράμας να ανταποκριθούν με ασφάλεια και επαρκώς στα νέα αυξημένα καθήκοντα τους αν ξεκινήσουν να λειτουργούν οι φυλακές Νικηφόρου
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου