Νατάσα Μαναβάκη: Η Δραμινή καθηγήτρια Ταεκβοντό είναι η πρώτη Ευρωπαία που θα διδάξει στη Νότια ΚορέαΗ Δραμινή Νατάσα Μαναβάκη, είναι η πρώτη Ευρωπαία, που επιλέχθηκε να διδάξει την πολεμική τέχνη του Tαεκβοντό στη Νότια Κορέα και συγκεκριμένα στην πόλη Sejong, τους επόμενους έξι μήνες.

Η επιλογή της καθηγήτριας από την Δράμα σε αυτήν την τιμητική θέση διόλου τυχαία δεν είναι.

Κάτοχος 7 dan, με πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, η μαθήτρια και βοηθός του γνωστού Grandmaster, Βασίλη Αλεξανδρή, δεν ήταν δύσκολο να ξεχωρίσει.

Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη Ευρωπαία και δη γυναίκα, που επιλέχθηκε να διδάξει στη Νότια Κορέα και συγκεκριμένα, στο καινούριο κέντρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας ITF Headquarters Korea. 

Με την επιλογή της έχει κάνει περήφανους τους μαθητές, το δάσκαλό της, τους δικούς της ανθρώπους και φυσικά το ελληνικό Ταεκβοντό ITF ενώ η ίδια βλέπει τους κόπους και τις προσπάθειες τόσων ετών να πιάνουν τόσο.


Συγχαρητήρια από τον ΔήμαρχοΔράμας
Με ανάρτηση του στο fb ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος συνεχάρη τη Νατάσα Μαναβάκη:


«Θα ήθελα να συγχαρώ τη δραμινή Νατάσα Μαναβάκη, η οποία είναι η πρώτη Ευρωπαία, που επιλέχθηκε να διδάξει την πολεμική τέχνη του Tαεκβοντό στη Νότια Κορέα και συγκεκριμένα, στο καινούριο κέντρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας ITF Headquarters Korea.

Της εύχομαι να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους για τις διακρίσεις της και να μεταφέρει στην μακρινή Κορέα τον ελληνικό πολιτισμό».Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου