Μωυσίδης Παναγιώτης: Τραγική η στάση των τεσσάρων συμβούλων απέναντι στον Πατακάκη«Τραγική» χαρακτήρισε την στάση των τεσσάρων περιφερειακών συμβούλων της Δράμας απέναντι στον αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής Δράμας με το κόμμα της Ν.Δ. Παναγιώτης Μωυσίδης.
«Παίζοντας το παιχνίδι του Μέτιου, άδειασαν τον Πατακάκη από τη μια μέρα στην άλλη» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ALPHA NEWS 95,5 και πρόσθεσε ότι έχουν την κύρια ευθύνη που ο νομός έμεινε χωρίς αντιπεριφερειάρχη.
«Έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω άποψη για την υπόθεση αυτή γιατί πρόκειται για την παράταξη  με την οποία εκλέχτηκα περιφερειακός σύμβουλος και γνωρίζεται πολύ καλά πως αν δεν ήταν ο κ. Πατακάκης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δράμας, θα ήμουν εγώ» είπε ο κ. Μωυσίδης.
Μάλιστα ανέφερε ότι τόσο ο κ. Πατακάκης όσο και ο προηγούμενος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ξανθόπουλος αποπέμφθηκαν από του περιφερειάρχες.

«Κανένα σοβαρό έργο από την δημοτική αρχή Μαμσάκου»

Σκληρός όμως ήταν ο κ. Μωυσίδης και απέναντι στην δημοτική αρχή Δράμας και τον κ. Μαμσάκο σημειώνοντας ότι δεν έχει δημιουργήσει κανένα σοβαρό έργο στο Δήμο Δράμας και πως η ευθύνη για την αρνητική κατάσταση στην πόλη δεν είναι απόρροια της οικονομικής στενότητας της χώρας αλλά του ελλείμματος που παρουσιάζει η δημοτική αρχή Μαμσάκου.  


ALPHA NEWS 95,5
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου