Δήμος Δράμας: Μείωση των δημοτικών τελών σε τρίτεκνες οικογένειες-τα δικαιολογητικά που απαιτούνται


Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και ύστερα από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αποφασίστηκε η μείωση των δημοτικών τελών σε τρίτεκνες οικογένειες.

Οι δικαιούχοι τρίτεκνοι με τρία προστατευόμενα τέκνα θα έχουν μείωση 50% στα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού στα τιμολόγια της ΔΕΗ ή άλλου παρόχου, ύστερα από αίτηση στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Δράμας, που θα συνοδεύεται από συγκεκριμένα δικαιολογητικά.

Επιπλέον, η εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής ευθύνης για ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες προσέφερε δωροεπιταγές ύψους 5.000 Ευρώ, τις οποίες η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Δράμας διένειμε σε 50 δραμινές οικογένειες που δεν είχαν ενταχθεί οριακά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. 

Ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος(δεξιά) με τον Αντιδήμαρχο  κοινωνικής πολιτικής και πολιτικών ισότητας των φύλων Αριστείδη Μωυσιάδη σε συνέντευξη τύπου
Δήμαρχος Δράμας: Βρισκόμαστε εμπράκτως στο πλευρό τόσο των τρίτεκνων, όσο και όλων των συνδημοτών

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει ότι ένα χρόνιο και πάγιο αίτημα των τρίτεκνων οικογενειών της Δράμας ικανοποιείται και επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά πως η δημοτική αρχή βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό τόσο των τρίτεκνων, όσο και όλων των συνδημοτών που σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά περίοδο χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθεια μας, ενώ τόνισε ότι οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου Δράμας υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου επί θεμάτων κοινωνικής πολιτικής και πολιτικών ισότητας των φύλων, κ. Αριστείδη Μωυσιάδη, εργάζονται άοκνα για να ενισχύσουν τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαριστεί την εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος που συμβάλει στο κοινωνικό έργο του δήμου.

Δικαιολογητικά για τους δικαιούχους τρίτεκνους:
1.        Αίτηση
2.        Απόδειξη ηλεκτρικού ρεύματος
3.        Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
4.        Βεβαίωση φοίτησης ή βεβαίωση στράτευσης για το μεγαλύτερο ηλικιακά παιδί από 23 έως 25 ετών, εφόσον σπουδάζει ή εκπληρώνει τη στρατιωτική του υποχρέωση
5.        Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης (Έντυπο Ε1)
Γραφείο 131 ισόγειο Αντιπεριφέρειας (παλιά Νομαρχία).
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου