Ρεμόντης Σταμάτης: Δεν δέχομαι πιέσεις από κανέναν - Αν δεν με θέλουν ας με διώξουνΑυστηρό μήνυμα έστειλε ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Δράμας για θέματα πρασίνου και καθαριότητας Σταμάτης Ρεμοντής, προς όλους  - εντός και εκτός της παράταξης του – που προσπαθούν να του ασκήσουν πίεση για να κάνει χαριστικές εξυπηρετήσεις στα άτομα που προσλαμβάνονται με 8μηνες συμβάσεις.

Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5, κατηγορηματικά ανέφερε ότι δεν θα δεχτεί πιέσεις από κανέναν, όσο ψηλά κι αν είναι αυτός.


«Δεν είμαι αρκούδα να χτυπά το ντέφι κι εγώ να χορεύω. Δεν ανέχομαι να γυρίσουμε στις δεκαετίες του 70 και του 80, τις εποχές των ρουσφετιών. Αν δεν με θέλουν ας με διώξουν» ανέφερε χαρακτηριστικά  ο κ. Ρεμόντης ξεκαθαρίζοντας δημόσια ότι δεν θα κάνει επ ουδενί εκπτώσεις, στις ηθικές του αρχές και αξίες.

Ο κ. Ρεμόντης αναφέρθηκε στο θέμα της καθαριότητας του δήμου και κυρίως του πλυσίματος των κάδων απορριμμάτων, το οποίο συζητήθηκε έντονα στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο Δράμας προκαλώντας την έκδοση ανακοίνωσης από την πλευρά της δημοτικής παράταξης Πόλη και Ζωή.

Ακούστε παρακάτω ολοκληρωμένη τη συνέντευξη του Σταμάτη Ρεμόντη

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου