Με επιτυχία έπεσε η αυλαία του έργου «Σεσουάρ για δολοφόνους»Μια καταπληκτική παράσταση είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν  όσοι βρέθηκαν το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης στην αίθουσα του διοικητηρίου Δράμας.

Πρόκειται για το γνωστό θεατρικό έργο «Σεσουάρ για δολοφόνους» το οποίο ανέβηκε από την  θεατρική ομάδα της Νικολέτας Μεταξά μέσα στον Μάρτιο.

Η παράσταση της Τετάρτης ήταν η τελευταία τη φετινής περιόδου και μια από τις καλύτερες της ομάδας.Οι ερμηνείες των έξι ερασιτεχνών ηθοποιών ήταν συγκλονιστικές όπως επίσης εξαιρετική ήταν και η σκηνοθεσία-διασκευή της Νικολέτας Μεταξά.

Όλες σχεδόν οι παραστάσεις έγιναν sold-out και οι απολαυστικές ερμηνείες συγκέντρωσαν θετικά σχόλια και κριτικές.

Χαρακτηρίστηκαν από το συνεχές χειροκρότημα των θεατών και το άφθονο, αυθόρμητο γέλιο, που πρόσφεραν οι χαρακτήρες, η πλοκή και η ερμηνεία των συντελεστών.Στο τέλος της παράστασης η κα Μεταξά ευχαρίστησε από σκηνής, τους θεατές, τους ηθοποιούς, τους συντελεστές της παράστασης και φυσικά τους χορηγούς.


Τον ALPHA NEWS 95,5, οποίος ήταν ο χορηγός επικοινωνίας του έργου, εκπροσώπησε η Διευθύντρια του Ρένα Γιουλβάνη.

Η Νικολέτα Μεταξά, σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα στο τέλος της παράστασης, ζήτησε από τους θεατές το πιο δυνατό τους χειροκρότημα, προκειμένου να ακουστεί ψηλά στον ουρανό, από ένα νέον άτομο που δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς για την γειτονιά των αγγέλων.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου