Κυριαζίδης Δημήτρης: Καθρεφτάκια για ιθαγενείς οι εξαγγελίες Τσίπρα για τη σύνδεση της Δράμας με την ΑμφίποληΩς καθρεφτάκια που έδιναν οι αποικιοκράτες στους ιθαγενείς της Αμερικής, χαρακτήρισε τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία μέσω Αμφίπολης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης.

Με άκρως σκωπτικό ύφος αναφέρει στην δημόσια ενημέρωση του μεταξύ άλλων ότι «η πολιτοφυλακή των παπαγάλων του ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργαζομένων «προοδευτικών» δυνάμεων του τόπου, καμαρώνουν μπροστά στα καθρεφτάκια που περίσσεψαν από τον αναπτυξιακό θίασο του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε πελάγη ευφορίας η πολιτοφυλακή των παπαγάλων του ΣΥΡΙΖΑ 

Δημόσια Ενημέρωση
Σε πελάγη ευφορίας – ευτυχίας πλέει η πολιτοφυλακή των παπαγάλων του ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργαζομένων «προοδευτικών» δυνάμεων του τόπου, που ανακάλυψαν και πάλι την ελπίδα. 
Καμαρώνουν μπροστά στα καθρεφτάκια που περίσσεψαν από τον αναπτυξιακό θίασο του ΣΥΡΙΖΑ που πέρασε πρόσφατα από Κομοτηνή και μοιράστηκαν πολλαπλάσια αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη από τον κ. Τσίπρα, ο οποίος ανακάλυψε και τη Δράμα, εντάσσοντας την στην Κεντρική Μακεδονία ευτυχώς, και όχι στη GORNAMAKEDONIJA.
Αφού ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε τα μεγάλα έργα για την Κεντρική Μακεδονία, πέταξε και ένα καθρεφτάκι, όπου καθρεφτίζεται και ο κάθετος οδικός Άξονας Δράμας – Αμφίπολης, ο οποίος θα κατασκευασθεί, ως ανέφερε μέσα στο 2019!!!

Παραγγέλθηκε και κορδέλα...
Κατόπιν αυτού οφείλουμε να πανηγυρίζουμε, δεδομένου ότι παραγγέλθηκε και κορδέλα, η οποία και θα κοπεί από τον κ. Πρωθυπουργό την προσεχή Κυριακή, 1Απριλίου!. Οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες.
Τέλος αναφορικά με τη σιδηροδρομική Εγνατία, με την ηλεκτροκίνηση σιδηροδρομικών αξόνων και συνδέσεων προαστιακών σιδηροδρομικών αξόνων, με τη  συγχώνευση του ΤΕΙ ΑΜΘ και με τα Ανοικτά Πανεπιστήμια προσεχώς.
Άντε και καλό προεκλογικό αγώνα και στο καλό από εκεί που ήρθαν. Γιατί η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη της α-λήθειας, του φωτός και της υπευθυνότητας και όχι των ψευδεπίγραφων προγραμμάτων και άυλων υποσχέσεων.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου