Οι αντιδράσεις στην Ημερίδα για τη Σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία οδό.Η σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία οδό μέσω της Αμφίπολης φαίνεται πως έχει αρκετό δρόμο ακόμη και σίγουρα απαιτείται για το ξεκίνημα του έργου, πολιτική βούληση. 
Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα της ενημερωτικής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στη Δράμα με βασικό ομιλητή τον πρόεδρο της Εγνατίας οδού Α.Ε. Απόστολο Αντωνούδη.


 Κυριαζίδης Δημήτρης: Φύκια για μεταξωτές κορδέλες


Αν και η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων της Δράμας έκριναν θετικά την κίνηση των φορέων να προκαλέσουν και να υλοποιήσουν την συγκεκριμένη ημερίδα, πολλοί παράγοντες εκτιμούν ότι δεν υπήρξαν ουσιαστικά αποτελέσματα για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης τονίζει σε ανακοίνωση του ότι  οι εκπρόσωποι της Εγνατίας ΑΕ αποπειράθηκαν να πουλήσουν στη Δραμινή κοινωνία «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».


Χαρά Κεφαλίδου: «Σοφότεροι δεν γίναμε από τις απαντήσεις της εταιρείας»

Η βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου αναφέρει σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αν και ήταν καλή η προσπάθεια των φορέων, «Σοφότεροι δεν γίναμε από τις απαντήσεις της εταιρείας».

Ξανθόπουλος Γιάννης: «Μηδενική Πρόοδος»

Ανενημέρωτο και προκλητικό έκρινε τον πρόεδρο της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος ενώ με αυστηρό ύφος ξεκινά την αναφορά του στα αποτελέσματα της ημερίδας λέγοντας: «Μηδενική Πρόοδος». Τσιαμπούσης Αλέξανδρος: Θετική η πρωτοβουλία αλλά…

Θετική χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία των φορέων της Δράμας να υλοποιήσει την ημερίδα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Πρότζεκτ Δράμα 2020 Αλέξανδρος Τσιαμπούσης σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.   Ωστόσο θεωρεί πως η εκδήλωση αποτελεί άλλο ένα επεισόδιο στην τοπική πολιτική κόντρα, που έχει ξεσπάσει στη Δράμα και εμπλέκονται πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και αυτοδιοικητικοί.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου