Νοσοκομείο Δράμας: Προκηρύχτηκαν οκτώ θέσεις γιατρώνΟκτώ θέσεις ειδικευμένων γιατρών προκηρύχτηκαν για το νοσοκομείο Δράμας.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην  ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 18/4/2018 και λήγει στις 7/5/2018.

Οι ειδικότητες των γιατρών είναι: Διευθυντής Αναισθησιολογίας ή Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας(1), Επιμελητής Α’  Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής(1), καρδιολογίας(1), χειρουργικής(1) και επιμελητής Β γενικής ιατρικής(1), παθολογίας(1) και αναισθησιολογίας(2).

Όπως μας ενημερώνει το γραφείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστου Καραγιαννίδη με σχετικό δελτίο τύπου:

"Το Υπουργείο Υγείας με διαδικασίες εξαιρετικά επείγουσες προκήρυξε 768 θέσεις ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας όλης της χώρας.

Από τον συνολικό αριθμό των θέσεων, 528 θα διατεθούν στα τμήματα επειγόντων περιστατικών, 105 στα δημόσια νοσοκομεία, 74 για να καλύψουν κενά από μεταθέσεις και 61 θέσεις από επαναπροκηρύξεις που είχαν αποβεί άγονες.
Για το ΓΝ Δράμας προκηρύσσονται οι θέσεις και οι ειδικότητες όπως αποτυπώνονται  στον παρακάτω πίνακα:
ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
1
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α'
1
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α'
1
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α'
1
ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β'
1
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’
1
ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β
2

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην  ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 18/4/2018 και λήγει στις 7/5/2018.

Οι αποφάσεις προκήρυξης των Νοσοκομείων και των Δ.Υ.Πε. για όλες τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dpnp_a@moh.gov.gr, το αργότερο μέχρι και την 10/4/2018.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου