Πρωτοβουλίες της Οικολογικής Κίνησης Δράμας ενάντια στην κοπή των 32 πλατανιώνΚάλεσμα προς τους Δραμινούς να αντιταχθούν στην κοπή των δέντρων της περιοχής του Αρχαιολογικού Μουσείου απευθύνει η Οικολογική Κίνηση Δράμας αλλά και η δημοτική παράταξη Πόλη και Ζωή.
Ο επικεφαλής της παράταξης Μιχάλης Μλεκάνης με ανάρτηση του στο fb αναφέρει ότι το θέμα των πλατανιών του Αρχαιολογικού Μουσείου αν και δεν έχει συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου της ερχόμενης Τετάρτης θα τεθεί από τον ίδιο προ ημερησίας διάταξης προκειμένου να ληφθεί απόφαση να μην κοπούν τα δέντρα.
Μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να παραστούν στη συνεδρίαση.
Από την άλλη, η Οικολογική Κίνηση καλεί τους Δραμινούς να συγκεντρωθούν μια μέρα πριν από το δημοτικό συμβούλιο, το απόγευμα της Τρίτης, στα γραφεία της οργάνωσης προκειμένου να συζητήσουν το θέμα αυτό.

Πρωτοβουλία της Οικολογικής Κίνησης Δράμας ενάντια στην κοπή των 32 πλατάνων – Η ανακοίνωση

Σας καλούμε την Τρίτη 24/4 και ώρα 8:30 μ.μ., στο κτήριο «Κυριάκος
Δοματζόγλου» της Οικολογικής Κίνησης Δράμας (οδός Χατζηανέστη 13),
προκειμένου να συζητήσουμε για την κοπή των 32 πλατάνων στην περιοχή του αρχαιολογικού μουσείου της Δράμας.
Επίσης, να συζητήσουμε για την κατάληψη δημόσιων χώρων  και να αποφασίσουμε για την καταγραφή των εμποδίων στην κίνηση των ΑμεΑ(και όχι μόνο) σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και να προτείνουμε λύσεις στη δημοτική αρχή.

Η ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης Πόλη και Ζωή Μιχάλη Μλεκάνη

Την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 18:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας.
Στην Ημερήσια Διάταξη δεν υπάρχει το θέμα της κοπής των 32 πλατανιών δίπλα στον Δημοτικό Κήπο, παρότι απασχολεί το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.
Ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, της παράταξης "πόλη + ζωή", εκφράζοντας την μεγάλη πλειοψηφία των Δραμινών, θα ζητήσω να συζητηθεί το θέμα πριν την Ημερήσια Διάταξη και να ληφθεί απόφαση να μην κοπούν τα δένδρα.
Η παρουσία Δραμινών στη συνεδρίαση θα καταδείξει την πραγματική βούληση της τοπικής κοινωνίας.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου