Ανάληψη της ευθύνης από τον Γιάννη Μπύρο με αναφορές στην ηθική και απόφθεγμα… ΚαζαντζάκηΜε δημόσια δήλωση του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας Γιάννης Μπύρος αναλαμβάνει την ευθύνη της παράβασης στην οποία υπέπεσε η Δραμινή ομάδα στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.
Η Δόξα Δράμας αγωνίστηκε για έξι λεπτά, από το 71’ έως το 77’ του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με έξι ξένους ποδοσφαιριστές, κατά παράβαση του κανονισμού, ο οποίος προβλέπει ταυτόχρονη συμμετοχή έως και πέντε ξένων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα.
Δημοσιεύματα του τύπου αναφέρουν μάλιστα ότι οι επιπτώσεις για τη Δόξα Δράμας μπορεί να είναι μηδενισμός στον αγώνα με τον Άρη αλλά και επιπλέον αφαίρεση τριών βαθμών, που μπορεί να στοιχήσουν την υπόθεση της ανόδου στην Δραμινή ομάδα.
Ο κ. Μπύρος, με μια... μεγαλόψυχη δήλωση του, επιστρατεύοντας ακόμη και τον Καζαντζάκη, αναλαμβάνει την ευθύνη της παράβασης – την οποία κάποιοι θεωρούν «γκάφα» ολκής – καλύπτοντας πλήρως τους συνεργάτες του, οι οποίοι όφειλαν να γνωρίζουν τον κανονισμό και να τον τηρούν κατά γράμμα, προφυλάγοντας έτσι την ομάδα και τον πρόεδρο της.

Ανακοίνωση του προέδρου της ΠΑΕ Δόξα Γιάννη Μπύρου
«Στην αναμέτρηση με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», από το 71ο μέχρι και το 77ο λεπτό του αγώνα, η ομάδα μας αγωνίσθηκε με έξι κοινοτικούς – αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, αντί πέντε, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί της ΕΠΟ. Επειδή η ευθύνη προϋποθέτει ήθος και στην εποχή μας είναι μεγάλη και δύσκολη υπόθεση να ζει κανείς υπεύθυνα, ως ΠΑΕ, αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας! Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μας διακατέχει η νοοτροπία του «θύματος» και να περιμένουμε τις όποιες αντιδράσεις των άλλων ομάδων. Θεωρούμε σωστό να προχωρήσουμε στην ανάληψη των ευθυνών που μας αναλογούν, διότι έτσι απομακρύνουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα και καθορίζουμε το μέλλον μας και την προσωπικότητά μας. Είναι μεγάλη και δύσκολη υπόθεση να ζει κανείς υπεύθυνα. Άλλωστε ο Νίκος Καζαντζάκης είχε πει: «Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω».
Γιάννης Μπύρος

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου