«Να παραμείνουν στη Δράμα και να αναβαθμιστούν τα τρία τμήματα του σημερινού ΤΕΙ»Την δημιουργία στη Δράμα, πανεπιστημιακής σχολής με τρία τμήματα θα προτείνει το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στον δημόσιο διάλογο που την περίοδο αυτή εξελίσσεται για  το μέλλον της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην χώρα μας.

Την απόφαση αυτή έλαβε το διευρυμένο δημοτικό συμβούλιο Δράμας στην κατεπείγουσα σύσκεψη του το απόγευμα της Τρίτης, παρουσία των πρυτανικών αρχών του ΤΕΙ.

Η πρόταση που θα κατατεθεί την Πέμπτη στον υπουργό παιδείας κ. Γαβρόγλου από τον πρύτανη του ΤΕΙ, αφορά στην παραμονή στη Δράμα αλλά και την ενίσχυση των τμημάτων δασοπονίας-δασολογίας, οινολογίας και αρχιτεκτονικής τοπίου στο πλαίσιο της μελλοντικής συγχώνευσης του ΤΕΙ ΑΜΘ με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δράμας κ. Κώστας Μπαϊρακτάρης ανέφερε πως η πρόταση του δημοτικού συμβουλίου στοχεύει όχι μόνο στην διατήρηση των υπαρχουσών δομών του ΤΕΙ στην Δράμα αλλά και την περεταίρω αναβάθμιση τους.


Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου