Προσοχή: Γυναίκα ηλικίας 35-45 ετών "ξαφρίζει" ανυποψίαστους πολίτες επικαλούμενη την Ένωση ΚυριώνΤην Ένωση Κυριών Δράμας και την πρόεδρο της, Αλίκη Τσιαμούρα, επικαλείται μια γυναίκα ηλικίας 35-45 ετών προκειμένου να υφαρπάζει χρήματα ή αντικείμενα αξίας από ανυποψίαστους Δραμινούς.

Η γυναίκα αυτή, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν, επικαλείται διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να πείσει τους ανθρώπους που επισκέπτεται και να τους αποσπάσει χρήματα. Τους αναφέρει ότι συγκεντρώνει χρήματα για κάποιο παιδί που πάσχει από βαριά αρρώστια ή συγκεντρώνει χρήματα για τα παιδιά του...Ισραήλ.

Σε τηλεφωνική της συνέντευξη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 η εκπρόσωπος της Ένωσης Κυριών Δράμας κα Χρύσα Κηλαϊδή αφού ανέφερε ότι η Ένωση και η πρόεδρος της δεν έχουν καμία απολύτως σχέση ούτε με την γυναίκα αυτή ούτε με τέτοιου είδους πρακτικές συγκέντρωσης χρημάτων, ζήτησε από τους Δραμινούς να είναι πολύ προσεχτικοί για να μην πέσουν θύματα απάτης.

Τόνισε δε ότι όλες οι δράσεις της Ένωσης είναι γνωστές προς το Δραμινό λαό και φυσικά η Ένωση για το κάθε ευρώ που εισπράττει, κόβει το ανάλογο παραστατικό.
"Σε οποιονδήποτε συμβεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό, θα πρέπει να καλέσει την αστυνομία», επεσήμανε στις δηλώσεις της η εκπρόσωπος της Ένωσης Κυριών Δράμας.

Μάλιστα η Ένωση Κυριών έχει εκδώσει και σχετική ανακοίνωση για να πληροφορήσει τον κόσμο.
Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κυριών Δράμας –Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας Αλίκη Τσιαμούρα κατόπιν καταγγελιών σύμφωνα με τις οποίες (εμφανίζεται κυρία ηλικίας 35-45 ετών επικαλούμενη το όνομά της και με σκοπό την είσπραξη χρημάτων ή αντικειμένων αξίας υπέρ παιδιών του Ισραήλ) δηλώνει και ξεκαθαρίζει δημόσια ότι ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω κυρία ή σχετικό άλλο τέτοιο περιστατικό.
Η Ένωση Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας δέχεται τη βοήθεια των πολιτών της Δράμας διαμέσου των προβλεπόμενων από το νόμο διαδικασιών και συνιστά την προσοχή σε όλους προκειμένου να μην πέσουν θύματα εκμετάλλευση από το προαναφερθέν πρόσωπο ή αντίστοιχα από άλλα.Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου