Ο υποψήφιος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Δράμας Κωνσταντίνος Πετρίδης στον ALPHA NEWS 95,5Την πρόθεση του να δημιουργήσει μια ΝΟΔΕ των πολλών και όχι του ενός ή των λίγων εξέφρασε σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο υποψήφιος πρόεδρος για τις εκλογές στη ΝΟΔΕ Δράμας την ερχόμενη Κυριακή, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Υπάρχει ένταση στη Δράμα για «να κρατηθούν κάποιες καρέκλες»

Ανέφερε ότι απαιτείται βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του οργάνου με περισσότερη αξιοκρατία και διαφάνεια ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην εξωστρέφεια που πρέπει να υπάρξει αλλά και στην ενεργότερη δράση της οργάνωσης.

Ο Κ. Πετρίδης απαντώντας σε ερώτημα για το αν υπάρχει ιδιαίτερη ένταση κατά την προεκλογική περίοδο, παραδέχτηκε ότι όντως υπάρχει ένταση στη Δράμα τονίζοντας ότι αυτό γίνεται για «να κρατηθούν κάποιες καρέκλες» ενώ επεσήμανε ότι το μόνο που καταφέρνει η ένταση είναι «να διχαστεί η Ν.Δ. και έλθει σε αρνητική θέση».
Η υποψηφιότητα μου αντιμετωπίστηκε εχθρικά από την Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ανέφερε ότι η υποψηφιότητα του αντιμετωπίστηκε εχθρικά από την Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή, όταν την επομένη της κατάθεσης της υποψηφιότητας του, του είπαν ότι πέντε από τα τριάντα άτομα που υπέγραψαν την υποψηφιότητα του δεν ήταν μέλη της Ν.Δ και δεν είχαν κάρτα.

«Ρώτησα στο τηλέφωνο να μου πουν ένα από τα άτομα αυτά και μου είπαν το όνομα της συζύγου μου, την κάρτα της οποίας την είχα βγάλει εγώ και την είχα στην τσέπη μου. Τους είπα ότι θα πάω στον εισαγγελέα» ανέφερε ο κ. Πετρίδης με αποτέλεσμα να υπάρξει αναδίπλωση από την πλευρά της Εφορευτικής Επιτροπής και να σταματήσει το θέμα εκεί.


Αν διανοηθεί κάποιος να αλλοιώσει έστω και μια ψήφο θα τον στείλω στον εισαγγελέα δεμένο

Πάντως ο κ. Πετρίδης ανέφερε δημοσίως ότι στα μέλη του ορίστηκαν στις εφορευτικές επιτροπές των εκλογών της 13ης Μαΐου δεν υπάρχει ούτε ένα δικό του στέλεχος ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ορίστηκαν ως μέλη «υπάλληλοι ή συνεργάτες που εργάζονται σε πολιτικό γραφείο πολιτικού της Δράμας».
Προειδοποίησε δε πως «αν διανοηθεί κάποιος να αλλοιώσει έστω και μια ψήφο θα τον στείλει στον εισαγγελέα δεμένο».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Πετρίδη στον ALPHA NEWS 95,5


AlphaNews 95,5

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου